Ukázať, že mi bolo ublížené alebo sa tváriť, že je všetko ok?
Veľa mojich kamošiek, a celkovo je všade rozšírený taký názor alebo ako to nazvať, tvrdí, že po tom, keď sa napr. rozídete s chalanom alebo jednoducho vám nejako ublíži, tak je lepšie "play it cool" a správať sa, že ma to nijako nezasiahlo, nezáleží mi na
Tu ide skôr o to, že väčšina ľudí je škodoradostných a keď dáš na javo že ti niekto/niečo ublížilo budú ti to ešte viacej sťažovať. Preto je niekedy lepšie "play it cool".
" Mne keď niekto ublíži, niekto koho som mala naozaj rada, tak sorry, ale nedokážem sa tváriť, že sa nič nestalo a pokojne mu to dám pocítiť, že mi ublížil... "
mne skorej toto pride divne. furt za nim lozit a dokazovat ako som ublizena, pripadala by som si ako posledna chudera
je rozdiel "play it cool" nasilu, a proste to, ked toho cloveka nechces uz dalej obtazovat
@hoperpohroma ale ja som to nemyslela tak, že za nim loziť a doprosovať sa mu... myslela som to skôr tak, že ak ma napr. nechá chalan, tak nebudem sa mu snažiť nasilu dokazovať, ako sa mám super a že mi tým vôbec neublížil a "áno, jasné, ostaneme kamoši" ... ale naopak, že mu dám najavo, že nie, nemám sa super, nechcem ostať kamoška
som prilis hrda, preto nechcem v ziadnom pripade posobit zranitelne a tiez to v sebe nechcem zbytocne zivit. ani mne samej nepomaha, ak sa "trapim". radsej preglgnem, idem dalej. teda snazim sa.
V prvom rade mi príde zvláštne "hrať, že si v pohode" preto, aby to v niekom vzbudilo záujem. Proste buď si úprimne v pohode, čo sa veľmi nestáva, alebo si prejdeš nejaké to obdobie nepohody a ak chceš, pokojne to daj druhému pocítiť. Ale zas, treba sa držať na uzde a nič nepreháňať .
Ale myslím si, že je dobré si v normálnej miere posmútiť hlavne doma osamote, ale, neviem, asi je lepšie chodiť von s takým ani nie výrazom -je to všetko v pohode- ale zas ani z takým že -zrútil sa mi svet- a teraz všetci len okolo mňa lebo mne sa zrútil svet... Asi už píšem blbosti ale teraz to tak cítím
Deň po rozchode som ju skorej od rána do obeda presviedčal že bude všetko ok.
Okolo obeda ma to pomaly ale isto prestávalo baviť a rozmýšľal som či som debil ja alebo ona. Potom som si uvedomil že však ojebala ona mňa nie ja ju.
Niekedy popoludní po 3 hodinovej prestávke mi to už nedalo tak som ju zjebal. Strhla sa veľká hádka a poslal som jej exe súbor ktorý jej vymazal disky (ten PC som robil ja a boli tam moje fotky). hneď na to mi prišla posledná sms v tvare: ty kokot
Potom sme sa asi rok a pol spolu nebavili pretože som ju buď zablokoval alebo odjebal ale po 3- 4 rokoch sa vieme už aj rozprávať celkom v pohode.
zo skoro ročného vzťahu ostali len 3 fotky na ktorých si zakrývam tvár smejem sa na tom dodnes ale jej rodičia ma majú stále radi
Je dobré sa hrať na hrdinu pretože druhá strana potom žije s tvôjho trápenia...
Hlavne to nerob ako ja, lebo už bude neskoro na zmenu. Tvárila som sa ok a pritom som bola tak (sorráč za výraz) nasratá... radšej to ukáž, ale nie všetko aby si o tebe chalan nemyslel, že si socka. Veď Boh to pre teba nie je A na také mrdky serkaj lebo oni nestoja za tvoje trápenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
mne skorej toto pride divne. furt za nim lozit a dokazovat ako som ublizena, pripadala by som si ako posledna chudera
je rozdiel "play it cool" nasilu, a proste to, ked toho cloveka nechces uz dalej obtazovat
predsa by si sa netvárila že je všetko oukej, keby to tak nebolo.. to proste nejde
a keď budeš smutná, tak yeaaaaaaah som heartbreaker
Ale myslím si, že je dobré si v normálnej miere posmútiť hlavne doma osamote, ale, neviem, asi je lepšie chodiť von s takým ani nie výrazom -je to všetko v pohode- ale zas ani z takým že -zrútil sa mi svet- a teraz všetci len okolo mňa lebo mne sa zrútil svet... Asi už píšem blbosti ale teraz to tak cítím
Deň po rozchode som ju skorej od rána do obeda presviedčal že bude všetko ok.
Okolo obeda ma to pomaly ale isto prestávalo baviť a rozmýšľal som či som debil ja alebo ona. Potom som si uvedomil že však ojebala ona mňa nie ja ju.
Niekedy popoludní po 3 hodinovej prestávke mi to už nedalo tak som ju zjebal. Strhla sa veľká hádka a poslal som jej exe súbor ktorý jej vymazal disky (ten PC som robil ja a boli tam moje fotky). hneď na to mi prišla posledná sms v tvare: ty kokot
Potom sme sa asi rok a pol spolu nebavili pretože som ju buď zablokoval alebo odjebal ale po 3- 4 rokoch sa vieme už aj rozprávať celkom v pohode.
zo skoro ročného vzťahu ostali len 3 fotky na ktorých si zakrývam tvár smejem sa na tom dodnes ale jej rodičia ma majú stále radi
Je dobré sa hrať na hrdinu pretože druhá strana potom žije s tvôjho trápenia...
Niekto si to odo mňa vyžerie a niekto nie.