Práve mi prišiel papier z UKF Nitra, odbor Aplikovaná informatika.
Píše sa že "ma neprijali". Je to jediná škola na ktorú som si poslal prihlášku, lebo jediná sa mi pozdávala. Dostal som 16 bodov, je tam napísané že treba mať 27.
Kamarátka poslala na rovn
Skúsim to odvolanie. Úprimne, učiť sa mi moc nechcelo nikdy, a na vysokú som chcel ísť hlavne kvôli študentskému životu a titulu, ale na prácu sa ešte necítim zrelý.
Toto sa stolo mne pred 2 rokmi..keď som si ja hlupaňa dala prihlášku len na EUBU a neurobila som prijímačky..no nič,ten rok som bola na absolventskej praxi a skúsila som to znova o rok ale už som si dala prihlášky na 3 školy keby náhodou a potom to už vyšlo..takže sa určite odvolaj..
A to,že sa ti nechcelo učiť a na vš si chcel ísť kvôli študentskému životu a titulu radšej nekomentujem..keď chceš tak velmi titul z hocijakej školy,tak choď na nejakú súkromku,kde ťa určite zoberú a máš vystarané
@5 To sa mi snáď zdá, čo vidím napísané... Nechcem ťa dehonestovať svojím názorom, ale nechce sa ti učiť a ideš na VŠ? A tie dôvody no...to je tiež na zaplakanie. Ak ťa vezmú na odvolanie, dostaneš sa tam, a nezmeníš sa, myslím si, že budeš typický študent označovaný ako DVD.
Ok, ale teraz skúsim trocha objektivity.
Podľa mňa to, či je dovolanie zbytočné skôr závisí od toho, koľký si sa umiestnil pod čiarou, teda, ak takýto systém funguje aj na VŠ.
Poprípade, ak by to nevyšlo ani touto cestou, skús o rok a prihlášok si podaj viacej...
Veľa šťastia, aj tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Skúsim to odvolanie. Úprimne, učiť sa mi moc nechcelo nikdy, a na vysokú som chcel ísť hlavne kvôli študentskému životu a titulu, ale na prácu sa ešte necítim zrelý.
Dá sa to vybaviť, tučným balíkom peňazí pre riaditeľa.
A to,že sa ti nechcelo učiť a na vš si chcel ísť kvôli študentskému životu a titulu radšej nekomentujem..keď chceš tak velmi titul z hocijakej školy,tak choď na nejakú súkromku,kde ťa určite zoberú a máš vystarané
Ok, ale teraz skúsim trocha objektivity.
Podľa mňa to, či je dovolanie zbytočné skôr závisí od toho, koľký si sa umiestnil pod čiarou, teda, ak takýto systém funguje aj na VŠ.
Poprípade, ak by to nevyšlo ani touto cestou, skús o rok a prihlášok si podaj viacej...
Veľa šťastia, aj tak.
Ponúkli mi ísť na iný odbor na rovnakej škole (počítačové modelovanie), tak skúsim tam. Nádej zomiera ako posledná