Ahojte, chysta sa tu niekto do Nitry na UKF FSVaZ odbor psychologia? prosim bola by som rada ak by sa tu nasiel niekto kto sa tam chysta alebo aj niekto kto tam uz je, dakujem
Ahojte,od nas tam ide asi 15-20 bab z nasho gympla,aj z druhej triedy. cca.
(ja nie).Hlasi sa tam cez 600 ludi a 40 tusim beru ,ale ziadne prijimacky sa vraj nerobia,a ked mate trojku z matiky alebo nedajboze stvorku,tak si tam ani prihlasku nedavajte,racej usetrite.To boli slova dekana,co hovoril jednej mojej spoluziacke.a nielen trojku z matiky,ale z hociakeho ineho predmetu. v tt sa prijimacky robia,cize tam je vecsia sanca.hadam som pomohol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
anniedecadence idem si aj do TT dat prihlasku tak uvidim co bude lepsie
xddddd preco mas taky nazor??
(ja nie).Hlasi sa tam cez 600 ludi a 40 tusim beru ,ale ziadne prijimacky sa vraj nerobia,a ked mate trojku z matiky alebo nedajboze stvorku,tak si tam ani prihlasku nedavajte,racej usetrite.To boli slova dekana,co hovoril jednej mojej spoluziacke.a nielen trojku z matiky,ale z hociakeho ineho predmetu. v tt sa prijimacky robia,cize tam je vecsia sanca.hadam som pomohol