Len som si vymenil zvieratká z lízaniek , otvoril a vymenil. Neviem či aj neprihodil nejaké, strašne ma to teraz mrzí, že aký podvodník som vedel vtedy byť. Ale tak aspoň som zaplatil pri pokladni za to...
@dumbledore to je ale v pohode predsa,to si nebol az taky podvodnik
Aj mna to mydlo mrzi. A mama sa ma este pytala ze odkial to mam a ja ze som to nasla na zemi a mama ze no dobre . Takze kradez,aj klamstvo..ach.
@pijemzelenycaj Spomenul som siiiiiiiiii! V noci som cez pletivo pretiahol ruku a ukradli sme s kamošmi také malé obrázky zo stánku na tržnici ... tak som sa potom zle cítil, že som to hodil do krabice od lega a nikdy nevytiahol. Paradoxne kamoška to mala a možno stále má zavesené v kuchyni na stene ...
Omylom nejake karty raz (no, nejake presne viem ake, kvarteto s obrazkami psikov! ). Proste som si ich "zbalila" do nejakej tasky, co som mala a nasla som ich tam za par hodin. Este ked sme vybalovali nakup tak som bola smutna, ze kde su, vsak som ich brala. Ale to ma nejak strasne nemrzi, proste som bola rovnake tupelo popletene ako som teraz.
Ale klamala som casto. Az teraz ma to zacina srat, cele detstvo som klamala bez mihnutia oka, teraz to nedokazem. Minimalne nie rodicom .
A vo Finsku na letisku som vymenila sobiu kozusinu co som prave kupila za inu, co menej plzla ale to bolo tak 3 roky dozadu (a nech ma vegani aj zozeru, oco chcel soba, tak som musela kupovat soba, dpc!)
Ked som bola decko tak nie, na to som sa prilis bala. Ako dospela raz maslo, raz som strasne rýchlo potrebovala nakupit a kym som behala po obchode tak mi niekto zavolal a ja som to maslo strcila do vrecka a nie do kosika a nasla som ho az vonku po asi minute chodze a fakt som sa nemala ani chut ani cas vracat...takze maslo
@staphylococcus boze plznuca sobia kozusina, starka taku raz kupila v zlave za 50€, teraz je uz rok zviazana v ciernom vreci a aj tak su vsade sobie chlpy, je to zlo!
hodne vela no
mesacne za skodu aj tisic eur vtedy (drahe boli tie kinder tycinky - ja som ich zobral veeelmi vela a rozdaval kazdemu na doucku z matiky, tak ma mali vsetci radi tych par zlodejskych mesiacov kym ma nechytili)
Fuu nepamatam nic..mozno skor tak ze mi daco nablokovali zle a vsimla som si ale nepovedala ale inak..
Ale si spominam..neviem ci je to kradez ale za posledny rok to bolo v lidli sme boli aj s otcom a malym bratom a ficali tie stikeez a on to zbieral a niekto pri pivach nechal jedneho este zabaleneho tak som bratovi povedala nech si ho vezme rychlo ale otec mi potom povedal vraj sa za to inak plati tak neviem
Jeden krat v zivote som daco ukradla - a to bolo lizatko - take v tvare nohy co v sacku bola taka kysla prskajuca zmes
Ani to nebolo preto ze som nechcela platit, skor preto ze sa mi nechcelo cakat v rade, to sme boli zo zakladky v Tatrach a vsetky deti sa nahrnuli do obchodu. Tak som si ho cmajzla a mam z toho doteraz vycitky
obuvak nechtiac z obchodu s topankami, ked sme vysli po par metroch som si to uvedomila. tyzden som nespala. a dodnes mam paniku z toho ze nechtiac nieco slohnem.
Keď bývali pri pokladni také tie dlhánske žuvačky skrútené v tom plastovom obale a na vrchu boli nalepené pogy pokémona, tak som to nenápadne odlepila hodila na zem a potom som si to zobrala a všetkým som hovorila, že to bolo na podlahe! Ale adrenalín riadny DDD
joj, keby to policajti videli takéto priznávanie sa k trestnému činu nevadí, aj ja sa priznám, viem, že raz v obchode nejakú sladkosť a na dovolenke som nahováral bratranca, aby niečo čorkol a potom ho tí predavači videli a mama mi mierne nadávala, že na aké veci ho to navádzam
Ja som paradoxne kradla tie papieriky s cenami... Odkladala som si ich do skrinky a raz mi to rodičia našli a bolo tam asi 100 tých papierikov a ja som sa rozplakala a oni sa iba smiali
Áno, ale na moju obranu mala som 2 roky. Naši boli kupovať novú sedačku a ja som v obchode objavila malú plastovú ružovú stoličku no kedže mi ju nechceli kúpiť tak som s ňou proste odišla v ruke. najlepšie je to , že si to nevšimli v obchode a naši tiež až po pekných pár metroch...ale vrátili sa a zaplatili za ňu
no moj brat raz ako trojrocny potiahol obrovsky noz na maso ... chvalabohu zabaleny sami nechapeme doteraz AKO, ze si to nikto nevsimol
nuz ale noz dobre sluzi dodnes DD
V TESCU nas rodicia nechavali v detskom kutiku pocas nakupovania, no a pri kutiku bol regal so zuvackami Zvykli sme si z tamat zobrat jeden balik zuvaciek, polku z neho tam vyzuvat a zvysok sme si nechali na neskor Pozor, ciaroveho kodu sme sa vdzy zbavili ako profici.
ja nic
akurat som si vzala nieco, co mi niekto ukradol na hodoch sme boli s kamaratom a ja ze jeeej aky pekny hrncek. chalan ho zobral a vravi - je tvoj. a tak ja ze dakujem, ja ze ho ide zaplatit. ale nie, len sme odisli daroval mi takto este pernikove srdce, balon a taku tu veternu vrtulku farebnu
Viackrát pikao som ukradol XD...malý zlodejko...v dospelosti naschvál nič ale raz náhodou slnečné okuliare lebo som ich zavesil na košík a zabudol nane pri pokladni a až vonku vidím že sú tam zavesené
Pistácie som vždy si zobral hŕstku do vrecka a pojedal a potom som išiel po ďalšie a ďalšie a takto som to robil kým sme neodišli z obchodu domov. Až teraz si vlastne uvedomujem že som musel v tom obchode každý krát "zožrať aspoň 3 eurá."
A raz si pamätám keď boli MS vo futbale, tak som kradol tie kartičky na zbieranie tých hráčov na album z cocacoly balení.
Takú oranžovú malú kefu na vaňu v tvare trpaslíka, doma mi to ptm vypadlo z vesty a mama ma spičovala. A ptm raz háčik na vlasy a asi 5x5cm z alobalu v bille som si odtrhla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Aj mna to mydlo mrzi. A mama sa ma este pytala ze odkial to mam a ja ze som to nasla na zemi a mama ze no dobre . Takze kradez,aj klamstvo..ach.
Ale klamala som casto. Az teraz ma to zacina srat, cele detstvo som klamala bez mihnutia oka, teraz to nedokazem. Minimalne nie rodicom .
A vo Finsku na letisku som vymenila sobiu kozusinu co som prave kupila za inu, co menej plzla ale to bolo tak 3 roky dozadu (a nech ma vegani aj zozeru, oco chcel soba, tak som musela kupovat soba, dpc!)
Tak som mu ju proste musela kupit, no
@staphlylococcus Ty vole, normálne neverím čo všetko nás spája
@dumbledore lol, hej veru
mesacne za skodu aj tisic eur vtedy (drahe boli tie kinder tycinky - ja som ich zobral veeelmi vela a rozdaval kazdemu na doucku z matiky, tak ma mali vsetci radi tych par zlodejskych mesiacov kym ma nechytili)
Ale si spominam..neviem ci je to kradez ale za posledny rok to bolo v lidli sme boli aj s otcom a malym bratom a ficali tie stikeez a on to zbieral a niekto pri pivach nechal jedneho este zabaleneho tak som bratovi povedala nech si ho vezme rychlo ale otec mi potom povedal vraj sa za to inak plati tak neviem
Ani to nebolo preto ze som nechcela platit, skor preto ze sa mi nechcelo cakat v rade, to sme boli zo zakladky v Tatrach a vsetky deti sa nahrnuli do obchodu. Tak som si ho cmajzla a mam z toho doteraz vycitky
no moj brat raz ako trojrocny potiahol obrovsky noz na maso ... chvalabohu zabaleny sami nechapeme doteraz AKO, ze si to nikto nevsimol
nuz ale noz dobre sluzi dodnes DD
akurat som si vzala nieco, co mi niekto ukradol na hodoch sme boli s kamaratom a ja ze jeeej aky pekny hrncek. chalan ho zobral a vravi - je tvoj. a tak ja ze dakujem, ja ze ho ide zaplatit. ale nie, len sme odisli daroval mi takto este pernikove srdce, balon a taku tu veternu vrtulku farebnu
cukrík zo školského bufetu.
A raz si pamätám keď boli MS vo futbale, tak som kradol tie kartičky na zbieranie tých hráčov na album z cocacoly balení.