Zdravím,dnes mi ukradli mobil (xperia sp). Má zmysel to nahlasovat na polícii,alebo sú to zbytočné papierovačky? Ked je telefon už vypnutý neni šanca na nájdenie predpokladám. Bol zablokovaný na gesto,čiže ten dotyčný s ním nevie nič urobit,musí preinštal
ach chlape , toľko aplikácii je na sledovanie a ani jednu si nemal ? Stačila jedna a už si ho mohol mať :/
Takto ho nenájdeš , polícia cez operátora ho vie vystopovať ak je zapnutý .. ale všetko záleži od šikovnosti toho kto ho ukradol.
ja som svoje SP zabudol vo vlaku ale vrátili mi ho..
Ale mal som v ňom systém čo ho hned našiel čiže som sa ani nebál lebo by som niekomu zaklopal s pálkou
Pozri , ja sa popytam ešte na xperia fore či sa to nedá nejak vyhľadať a dám ti vedieť..napíšem im ešte teraz.
Hej dá. Otec takto stratil telefón a niekto si tam nahodil svoju SIM (debili sú tí ľudia) a polícia ich našla, zobrazili sa im všetky informácie o dotyčnej osobe, ktorá telefón neprávom vlastnila, lenže háčik bol v tom, že telefón sa už nenachádzal v BA a policajti ho viac ako pol roka nedoniesli aj napriek tomu, že vedeli kto ho má a kde sa nachádza....a neviem, či mu ho už vlastne priniesli ...ale nájsť ho našli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Takto ho nenájdeš , polícia cez operátora ho vie vystopovať ak je zapnutý .. ale všetko záleži od šikovnosti toho kto ho ukradol.
Ale mal som v ňom systém čo ho hned našiel čiže som sa ani nebál lebo by som niekomu zaklopal s pálkou
Pozri , ja sa popytam ešte na xperia fore či sa to nedá nejak vyhľadať a dám ti vedieť..napíšem im ešte teraz.