ide o to, ze mihalnice som mala par krat ale moje oci to moc nezvladaju.. teraz ich mam nalepene mozno 1-2 hodiny a moje oci su tazke, maju akoby potrebu byt stale zatvorene, mozno su aj mierne do cervena.. kedze rano do skoly vstavam velmi skoro, niekedy som to riesila tak, ze som si mihalnice nalepila v noci. to mi ale rano bolo uz strasne nepohodlne na oci.
je to len o zvyku, ako napr. s linkou, spiralou? tu som zo zaciatku tiez znasala zle ale casom si moje oci zvykli.
alebo to tak bude stale? dufam ze mi nejaka zena s podobnymi skusenostami odpovie, dak
Umelé mihalnice som mala... asi štyrikrát v živote (chcela som piaty, ale bola som mantavá ich nalepiť, tak som sa na to vykašľala
a prvýkrát viem, že bol strašne divný pocit mať to na sebe, proste mi to zavadzalo (asi ako keď som mala npvé okuliare a nemohla som si zvyknút), po chvíli to ale bolo v pohode.
Takže toto bolo o zvyku a oči ma z toho neboleli ani raz. (A to som ich ten posledný raz mala takmer celú noc).
Ja by som to riešila tak, že keď ti to nevyhovuje, nenos. (tiež som to nikdy nemala na "normálne" nosenie)
no prvý krát ma pichali lebo mi ich tá hus zle nalepila nechcela mi samozrejme veriť tak som to musela pretrpieť, neskor som si ich napravila a boli v pohode .. na druhý krát si nepamätám :/
no, ver mi, že ja by som to oko zvládla zalepiť aj tak minule som si išla dať na čelo pleťovú masku, a jedna jediná kvapôčka mi vykvapla z tej tuby rovno do oka... yes...
málokedy mám chuť sa s tým srať a keď si to už aj nalepím tak to väčšinou nevyzerá zrovna prirodzene pokial sa nemienim nejak výrazne maľovať....ake že by ma z nich boleli oči tak to nie....iba keď som si ich dávala prvý krát a ten veľký celý oblúk....
@tomias ja od prirody pekna nie som.. asi od 13 sa uspesne stale viac a viac maskujem, ja proste ked vyjdem na ulicu len tak ako som tak som strasne skareda, ja by som tak nemohla fungovat.. ked mozem nieco spravit pre to aby som bola krajsia, vzdy to spravim, rovnako nemam rada ked je chlapovi jedno ako vyzera a celkovo ludi co sa nesnazia nieco spravit ked mozu nieco spravit
tazke viecka to si zvyknes po par hodinach. mozno zmen znacku - ci to nebude to lepidlo co ti drazdi oci. a to su tie jednorazove ci permanentne co casom opadaju?
lepim si ic kazdy den tusim uz treti rok a nikdy nikdy nikdy som nemala ani najmensi problem ake mas lepidlo ? mozno aj tym to je lebo co su take tie nekvalitne cinke tam avaju nehorazne sajrajty.
Mám prirodzene také dlhé riasy, že nemôžem nosiť žiadne okuliare, lebo sa mi trú o sklá. NAČO si dobrovoľne lepíte dlhšie riasy? Vy sa aspoň môžte vylepšiť, kdežto ja som prirodzene vadná. Mimochodom je to genetická vada a nie je čo závidieť. Ja by som zakázala tú vec vyrábať a namiesto toho by som začala vyrábať bielu riasenku. Pre mňa nie je zaujímavé mať dlhšie a hustejšie alebo černejšie riasy, pre mňa sú cool blond riasy. Keď stretnem človeka z kometického priemyslu, navrhnem mu nech vyrobí bielu riasenku. Ozaj nevideli ste to? Mala som len bielu linku a vyzeralo to super!
no nezohnala som poriadne držiace lepidlo ale mala som trsy... asi dva týždne... bolo to super, taky efekt že som sa ani malovať nemusela... ale napiču je to že teraz mam ale kurva kratke mihalnice...
@hoperpohroma no až tak rovnako to nie je, lebo ja okuliare potrebujem. ale fakt si myslím, že blond sú krajšie a bolo by zaujímavé stretnúť osobu, ktorá nepovažuje dlhé husté vytočené riasy za ideál. nie je ti lepšie, keď vieš, že to čo nemáš vlastne nie až tak super ? radšej budem už ticho
@sapphirizing kazdy si zela to co nema. geneticka vada? riasy ti chrania oko pokial mi pamat sluzi.
@hoperpohroma tym padom to bude urcite lepidlom ked hovoris, ze mas nove a nebolia ta. Ono na tu tiaz sa da zvyknut, ale treba si davat bacha na lepidlo. Inak preco neinvestujes do trsov co ti nalepia akoze permanentne na oko, vydrzi to a potom to same opada? ziadne problemy s lepenim, starym lepidlom a nasadzanim. a nie je to tak drahe v porovnani s tymi jednorazovymi.
@uspavanocka ja som sa snazila najst v drogerii to essence ako si doporucila, ale nemali =/ @marttina predtym som mala lepidlo na papier no ja som ani nevedela ze taka moznost extstuje a za dolar som si z ebayu kupila 10 parov tych mihalnic, cize o tej cene si nie som taka ista
@marttina áno, pamätám si, že na seminári z bioly nám to vravela učka, že je to proste odchýlka. Veď prečo by existovali umelé riasy, ak by bežne ľuďom rástli také...?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
je to len o zvyku, ako napr. s linkou, spiralou? tu som zo zaciatku tiez znasala zle ale casom si moje oci zvykli.
alebo to tak bude stale? dufam ze mi nejaka zena s podobnymi skusenostami odpovie, dak
Boleli ma z nivch oci.
Bolia ma z nich oci.
Budu ma z nich boliet oci.
Inak sorry, nemam ti ako pomoct
a prvýkrát viem, že bol strašne divný pocit mať to na sebe, proste mi to zavadzalo (asi ako keď som mala npvé okuliare a nemohla som si zvyknút), po chvíli to ale bolo v pohode.
Takže toto bolo o zvyku a oči ma z toho neboleli ani raz. (A to som ich ten posledný raz mala takmer celú noc).
Ja by som to riešila tak, že keď ti to nevyhovuje, nenos. (tiež som to nikdy nemala na "normálne" nosenie)
ono nenos je jedna vec, ale ked to je tak strasne krasne, keby som mala chodit tak ako je mi pohodlne tak vyzeram ako bezdomovec
a tak, s tou pohodlnosťou sa vždy dá nájsť nejaký kompromis
horšie je, že keď máš čierny lep, tak pri nešikovnosti skončíš od toho celá zababraná a nejde to poriadne dolu
no, ver mi, že ja by som to oko zvládla zalepiť aj tak minule som si išla dať na čelo pleťovú masku, a jedna jediná kvapôčka mi vykvapla z tej tuby rovno do oka... yes...
a do očí mi už šplechlo asi všetko, čo mohlo... vrátane piva pri otváraní plechovky (nepýtaj sa ako, netuším
tuto nalavo a tam mam aspon uz pierce a nafarbene vlasy.. bez toho som bola este horsia
to si nemusela takto davat..
oni podla mna su jednorazove ale to by som si furt musela kupovat nove
a proste sa mi pacia, tym ze ich nemam, je to to iste ako tebe ked sa pacia blond
nuž čo, svet sa nezruti
@hoperpohroma tym padom to bude urcite lepidlom ked hovoris, ze mas nove a nebolia ta. Ono na tu tiaz sa da zvyknut, ale treba si davat bacha na lepidlo. Inak preco neinvestujes do trsov co ti nalepia akoze permanentne na oko, vydrzi to a potom to same opada? ziadne problemy s lepenim, starym lepidlom a nasadzanim. a nie je to tak drahe v porovnani s tymi jednorazovymi.