Kto chodi na aku? A co si onich myslite? Co by ste mi prosim vas poradili , rada malujem sice som nikdy nechodila na vytvarnu a ostatny my hovoria ze velmi pekne malujem No lenze mam rada matiku a znamky mam dobre. Ale viac ma laka ta umelecka. Dakuje
čauko osobne by som si vybrala určite ten gympel, lebo mylím, že s tým máš väčšiu šancu ísť ďalej a tak a keď vieš pekne kresliť, tak si môžeš zobrať hodiny kreslenia niekde v zuš-ke...btw, ja som na gympli
ja som si dávala aj na gymnázium (kde ma vzali) a tiež aj na umeleckú, tiež som sa nevedela rozhodnúť, ale keď som si pomyslela, že z gymnázia nemám naozaj nič, vlastne je tam všetko, a dokopy nič,tak sa mi vlasy na hlave postavili, taktiež som si nevedela predstaviť, že mám tráviť všetok voľný čas učením, tak som išla na suš a bola to najlepšia voľba v mojom živote, a na gympli je viac než možné, že sa na maľovanie vykašľeš..veľa šťastia v rozhodovaní
Podľa toho čo chceš robiť Ak chceš byť v budúcnosti maliarka a živiť sa tým, tak umelecká ti dá viac, ale pokiaľ to chceš mať len ako hobby, tak potom choď na gympel a potom na nejakú VŠ
ak si talentovaná, a chceš sa venovať umeniu tak choď na umeleckú, je ti zbytočné sa zaťažovať predmetmi ako informatika, chémia, fyzika, ak vieš, že chceš ísť umeleckým smerom viem o čom hovorím, som na gympli, som tam spokojná, ale poznám ľudí, čo ľutujú že nešli na umeleckú priemyslovku..
Ja som si dala prihlášku na dve umelecke a gympel: jednu na dizajn, a druhu na prácu so sklom. kedze som sa doatala na umelecku so sklom, dalej som už nerozmýšľala a zatiaľ nelutujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a myslím že dobre urobila
Ja som si dala prihlášku na dve umelecke a gympel: jednu na dizajn, a druhu na prácu so sklom. kedze som sa doatala na umelecku so sklom, dalej som už nerozmýšľala a zatiaľ nelutujem.