@sturmer môj zlatý, stredná umelecká naučí čo treba, pokiaľ má človek o to naozaj záujem a vysoká umelecká si už vyselektuje kto je schopný. zhruba ako na každej vysokej, a uplatnenie je, ver mi jednoduchšie, ako nejaký politológ a etik........ tak si sa asi nezamyslel alebo si nebol dosť talentovaný, lebo dneska je všetko len o reklame... a reklamu asi nerobí chirurg alebo stavbár. blik.
@sebnacke ... akoo ... som len chcela vediet ci sa niekto chysta na talentovky alebo ci uz niekto bol ... na vysku sa chystam ale na uplne ine zameranie ... toto s tym nema nic ...
@morbidnasnehulienka ... ahoj . prosim ta kde chodis aa na aky odbor teda? .. eehm ja som chcela ohladom talentoviek ... aspon priblizne ... tazke su?? ci?
@sabnacke kreslím to, čo chcem ja, nech sa páči, môžeš si pozrieť môj album a sama zhodnoť, či mám, alebo nemám talent. A láskavo ma neoslovuj "môj zlatý".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
s cim ti pomozem?
aale urcite to ma kazdy odbor sirsie uplatnenia ... si to najdi na strankach kazdej skoly je napisane uplatnenie absolventou ...
Zatiam neviem o domacich pracach, ale nieco malo is. uz pripravijem keby nahodou.
kreslim co mi napadne,krajinky,ludi, abstrakt a tak vselico..
ale zatisie mi moc nejde...(ach)