Nevedeli by ste mi poradiť nejakú zaujímavú a zároveň ľahko spracovateľnú tému na umenie a kulturú vo forme prezentácie? Môže sa to týkať hocičoho spolužiaci mali napr.: o vlkodlakoch, hororoch, mimozenštanoch, náboženstvách, genetických poruchách
Ja som vždy rada robila prezentácie na UMK, lebo vždy boli skvelé robila som o skupine HS(som veľký fanúšik a pridala som aj fotky a moje interview s Kukom), o miestach, kde sa natáčal Harry Potter a skutočne existujú, o pantomíme, piercingoch, Elvisovi a neviem...veď tém je toľko a také skvelé témy... hlavne to treba spraviť pútavo, žiadne plné slajdy...najlepšie sa robia témy, ktoré sú ti blízke a bavia ťa, takže o nich vieš rozprávať a len hodíš pár slov do prezentácie a hlavne obrázky! a úspech máš zaručený
DIY, dizajn nábytku, videoklipy, symboly v hudbe a videoklipoch (povedzme iluminátske alebo iné kontroverzné), atrterapia/muzikoterapia, kreslenie pravou hemisférou (alebo iné metódy), kulinárske umenie ako carving, barmanstvo..., detská kresba a jej analýza, ako vplýva hudba na dieťa a aká, poltergeist, poverčivosť na Slovensku (čierne mačky a iné žvásty), aká je kultúra a etiketa v iných krajinách, čo sa kde patrí a čo nie, alebo aká je neverbálna komunikácia v iných krajinách...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
čo ja viem. môžeš urobiť prezentáciu o generatívnom umení a porovnať to so softwarovým.