Ja to praktizujem a aha ake mam vlasy. Normalne. Zvycaje 1x denne hned ráno cistou vodou a niekedy sa stane ze umyjem este raz, ked mi blbo stoja. A so samponom tak raz za tyzden alebo raz za dva tyzde. Robím to kôli tomu ze som mal vela lupín. Odkedy si takto hlavu umyvam tak nemam problemy. Vlasy sa mi nemastia a su jemné. Tot moja skusenost.
nevadilo by mi to, lebo som v zivote nemala mastne vlasy a je prakticky nemozne aby sa mi niekedy zamastili, cize pohoda. co ale mam rada je vona mojich samponikov a to by mi chybalo
Keď sa mi niekedy nechce ísť do kaderníčky a mam na p*ču vlasy tak si oholím hlavu a potom to tak robím kým nenarastú že len čistou vodou oplachujem hlavu.
@misko27 Mojim vlasom umyvanie cistou chlorovanou vodou nerobi dobre. Po 2 umytiach su mastne a vsetko ma svrbi. Radsej pouzivam bio kozmetiku, sampony od Weledy (psenicny proti lupinam aktualne). Urcite lepsie ako bezne znacky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
trvá pár mesiacov, kým si na to vlasy zvyknú a upracú sa, no s trpezlivosťou sa to dádádá