dost casto sa citim byt unaveny a mam potrebu niekedy si pocas dna aj pospat...to by mi ani nevadilo ale ked ma unava chyti v robote tak to neni bohvie co..nema niekto nejake napady cim sa dala ta unava odburat ?
podla mna mas nedostatok zeleza .. ja som toto iste mala ako ty .. isla som na testy a zistili mi nedostatok zeleza .. dali mi na to tabletky a odvtedy mi je omnoho lepsie nezaspavam cez den a pod .. mala som stym dost velke problemy najme v skole alebo po telocviku nedostatkom zeleza plus ece dake moje zdravotne problemy rychlo som sa unavila a hlavne ked som bola s priatelom musela som sa mu venovat je to predsa viac pohybov rozpravania bozkavanie a pod o 10 vecer som sla skapat ale zelezo mi pomohlo
bléé redbul nikdy ne... jeden čo bol somnou v nemocnici sa tam dostal kôli tomu že ráno na lačno vypil po sebe dva redbully.. a kofolu v pohodke, a ja sa niekedy cítim unavený keď nemám nič v pláne ale akonáhle napr mám ísť von pozbieram toľko energie že až
tak na také prebudenie pomáha aj dostatok vody piť. a potom sa ponaťahovať, pocvičiť chvíľu a budeš na tom lepšie. alebo v zime mi dosť pomáha kyslé ovociie, také pomaranče či mandarinky, možno tebe by stačila nejaká citrusová voda je to osviežujúce
Spal som 12 hodín a potom celý deň unavený, ako by som sa prespal
Potom som si začal dávať budík, aby som spal tak 6-7 hodín a lepšie mi to robilo, večer okolo ôsmej ma síce chytila na polhodinku únava, ale to rýchlo prešlo a zas bolo dobre ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Najlepšie by bolo asi zajísť k lekárovi a dať si zobrať krv, zmeriať tlak a tak dalej.
Hej, to sa aj mne stávalo ...
Spal som 12 hodín a potom celý deň unavený, ako by som sa prespal
Potom som si začal dávať budík, aby som spal tak 6-7 hodín a lepšie mi to robilo, večer okolo ôsmej ma síce chytila na polhodinku únava, ale to rýchlo prešlo a zas bolo dobre ...
A inak ... veľa piť odporúčam ...