Mám totál-brutál upchatý nos. Vôbec nemôžem dýchať, vysmrkať sa to tiež nedá, navyše už ani nemám doma kvapky. Strašne sa desím toho, že sa v noci udusím a ešte viac sa desím toho, že budem zasa celú noc dýchať cez ústa, takže ráno budem mať miesto mandlí
no s upchatým nosom mám problémy aj ja, ale našťastie nie až v takomto rozsahu... ale čo ti poradiť... to už neviem... ale že vraj nejaký vlhý uterák na radiátor alebo také čosi...
je to brutal, ale mozes si skusit vyplachnut nos slanou vodou...stipe jak svina a donici ti to celu hornu peru pravdepodobne, ale v kritickych stavoch to fakt pomaha...
@lussana to je dobrý nápad. Mne osobne to veľmi pomáha.
@mirkova skús sa napariť nad obrovským hrncom a zakry sa hrubou dekou.
Môžeš skúsiť aj to čo ti radí @blizzard ale za ten pocit kt. budeš mať keď ich budeš jesť ti on určite neručí A čo skúsiť nejaké silnejšie kvapky z lekárne?
Rovnaký problém mám aj ja,ale keďže ja bývam na internáte nemám inú možnosť ako dýchať v noci ústami a potom byť každé 2 týždne chorá.
@4 možem len suhlasit, pomaha to... ale strasne nemam rada, ako sa tam tazko dycha... ale ked mas upchaty nos je asi jedno ci sa zle dycha nad hrncom s vriacou vodou/harmancekovym cajom alebo v posteli, nie?
daj si obycajnu kuchynsku sol do flasticky od kvapiek ak mas ale nie vela len na spicku lyzicky a dopustaj vodu nech sa ta sol rozpusti do tej flasticky.a to pouzivaj ako kvypky do nosa.mam rovnaky problem ako ty a tiez sa my stalo ze my dosli kvapky tak som si to takto zmiesala a pomohlo naozaj.len si nedaj tej soli vela lebo ti riadne vystipe nos to mam tiez overene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
aj mne sa to stáva,ale ja sa vždy na to vykašlem a dýcham ústami
@mirkova skús sa napariť nad obrovským hrncom a zakry sa hrubou dekou.
Môžeš skúsiť aj to čo ti radí @blizzard ale za ten pocit kt. budeš mať keď ich budeš jesť ti on určite neručí A čo skúsiť nejaké silnejšie kvapky z lekárne?
Rovnaký problém mám aj ja,ale keďže ja bývam na internáte nemám inú možnosť ako dýchať v noci ústami a potom byť každé 2 týždne chorá.