neni o čom... som konzument, rozmýšľajúci konzument, takže na prvom mieste je prirodzene pomer cena/kvalita. na jazykovú bariéru (pri určitých typoch produktov, ako napr. webstránky) sa dnes skutočne nemožno sťažovať, preto nevidím dôvod využívať horšie produkty len preto, že sú slovenské...
Napríklad potraviny uprednostňujem slovenské, máme mnoho kvalitných vecí, ktoré si nevážime a kupujeme v hypermarketoch radšej tie zahraničné šmejdy o 5centov lacnejšie. Čo sa týka nepotravinového tovaru tak to dávam prednosť zväčša zahraničiu, hlavne kvoli nižším cenám, u nás sú kvalitné a značkové veci veľmi prehnane drahé.. A čo sa týka internetu tak častejšie som asi skôr na slovenských portáloch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
niekedy kuknem ceske
a inak ak ratas taky FB za zahranicny tak aj ten a twitter
na ceske chodim skor z hladiska "starych znamych" podebatit co nove a tak.. ale na to uz moc casu nie je
takze ja neriesim kto to robil a ci su slovenske alebo ine ale ci mi daju to co chcem
Elektroniku, oblečenie,kozmetiku, obuv a podobne skôr zahraničné
Vynimky: softver uprednostnujem v slovencine alebo cestine, to iste plati aj na filmy a rozne navody.