Nie, neexistuje, v tejto pochybnej dobe uz nič také nie je, všetka radosť sa vytratila, svet ovládlo všetko negatívne, ako vraví známy filozof zo zóny A koník všetko je na pi**, všetko je na ko*** ...
Mimochodom ja vôbec nie som nejaký skeptik, ktorý je z niečoho sklamaný tak musí trepať takéto idiotiny, ktoré mi vsugerovali médiá opakovaním negatívnych kravín ...
To bola irónia, sorry, ale musel som takú kravinu napísať, lebo ma táto sprostá téma dožrala a v tom momente som mal na výber, poslať všetkých omieľateľov blbostí, čo vravia, že vytratilo hromadne na nejaké vulgárne miesto, alebo napísať mne vlastnú ironickú kravinu ...
mam tri kamosky, sme viac ako rodina takze myslim si ze urcite sa nevytratilo ale je sakra tazke najst skutocnych priatelov a nemyslim tych teraz len tycch v laske ale aj v priatelstve... a viem ze mam velke stastie ze ja som to nasla trojnasobne
existuje ale nie kazdy ma to stastie ze najde cloveka s ktorym si tak dobre rozumie a ma spolocne zaujmy a nazory,ja som mala s pritelstvom (takym vazne dobrym a uprimnym) pred par rokmi este problemy,aj v tejto dobe este stale je velmi malo ludi ktorych si vazim skutocne a zalezi mi na ich nazore a ktori ma bezproblemov pochopia,avsak 3 taki priatelia existuju ti ludia su pre mna cennejsi ako vacsia cast mojej rodiny,mam ich velmi rada a oni vedia ktori to su,este nikdy som sa s nimi za velmi dlhu dobu co sa pozname vaznejsie nepohadala alebo neurazila,podla mna musi mat clovek velmi velke stastie aby takych ludi spoznal
Ja mam kamošky od prvého ročníka na základnej a ešte teraz sa stretávame, síce menej, ale stále Zvlášť by som nedala dopustiť na moju naj kamoška, ktorá je ako moje dvojča
noo...ja mam až priliš úprimné priateľstvo kde si fakt povieme úplne všetko a potom to tak aj dopadá a určite mám tych spriaznených duší viac. jednak je to moja sestra, potom moje dve najlepšie kamarátky ,aké často vedia na čo myslím a potom aj pritateľ...prosto ja som veľmi ľahko čitateľná osoba
hm...tak to neviem.O naj.kamoške viem svoje-sklamala ma úpLne...Ale to podľa mňa neznamená že neexistuje...podľa mňa áno,len nie každý ma na to šťastie
a preto sa poďme ľutovať všetci ...ja sa ale nemôžem pridať, ja mám, odhliadnuc od týchto priateľských, ešte niekoľko desiatok tisíc spriaznených duší...ako je to možné? no jednoducho starwars funs, jediovia a stithi! a navyše jokeristi! to sú moje spriaznené duše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Mimochodom ja vôbec nie som nejaký skeptik, ktorý je z niečoho sklamaný tak musí trepať takéto idiotiny, ktoré mi vsugerovali médiá opakovaním negatívnych kravín ...
Neverím ... Určite to tak nie je ...
A vysvetlím ti aj prečo ... Lebo je všetko zle ... Už chápeš?
To bola irónia, sorry, ale musel som takú kravinu napísať, lebo ma táto sprostá téma dožrala a v tom momente som mal na výber, poslať všetkých omieľateľov blbostí, čo vravia, že vytratilo hromadne na nejaké vulgárne miesto, alebo napísať mne vlastnú ironickú kravinu ...
Tie dušičky žijú v polygamii?
No tak ty asi moc nie si keď ťa napadajú také myšlienky ...
ked mi fakt zato stoji tak viem opetovat spriaznenost dusi a ak nie tak ma smolu tak aj preto vecina umna neuspeje na spriaznenost dusi....
1. Opätovať*
2. Opätovať spriaznenosť duší? a to sa dá ako?