Čaute baby máte niektorá skúsenosti s nejakými prípravkami na urýchlenie rastu vlasov čo vám aj nejako pomohli? Nejaký vlasový aktivátor alebo niečo také.
Ďakujem
@1 má pravdu ... najviac čo môžeš urobiť je, že sa o vlasy budeš starať aby neboli vysušené, polámané zničené atď . Logicky, ked máš vlasy zdravé rastú rýchlejšie ako keby boli celé doničené
Dobre sa o ne staraj a porastú. Je však možné že máte v rodine že sa ti v určitej dĺžke rast zastaví. Alebo si ich daj ostrihať, krátke vlasy vraj rastú rýchlejčie. Ale ako vraví @1 .
ja pouzivam brezove alebo zihlavove sampony napr od Dixi a som velmi spokojna .. zvykli mi hrozne vypadavat ale odkedy som zacala ich zacala pouzivat mam vlasy ako levik skratka pri samponoch neplati ze cim krajsi obal resp. drazsi sampon tym lepsi produkt .. vyber si ten najnezaujimavejsi z drogerky
a čo s týka podkrihnutia... dala som sa podstrihnuť asi pred pol rokom a od tedy mi rastu vlasy viditelne POMALŠIE... pred tým kým som nebola podstrihnutá my rásti 1 až 1,5 m za mesiac!! videla som to na odrastoch trocha kedže nemám velký rozdiel medzi prirodnou farbou a zafarbenými vlasmi .. neviem čím to je nehápem to ale je to tak ...
@1adusqa1
ahoj, velmi dobre pripravky na rast vlasov su od znacky Tahe z rady fitoxil ktore podporuju rast a zlepšuju prekrvenie vlasovej pokožky a tým zlepšuju prísun výživy k vlasovým cibuľkám. Skus vyskusať, po mesiaci by si mala vidiet rozdiel. posielam link kde si to mozes pozriet.. » www.completebeauty.eu/na-vlasy/tahe-k...
ja vlasy farbim 3 roky mam ich zdemolovane suche nestriham ziadne konceky, zehlim, fenujem, obcas tupirujem (ostriham sa raz za rok asi o 6-10 cm kedze mam rada kratke vlasy) a furt rastu o viac ako centimeter za mesiac.. takze nejako neverim v to ze ked sa budes podstrihavat ti narastu rychlejsie, akurat ze sa ti nebudu odlamovat konceky takze sa ti vlasy nebudu same skracovat..
a co som pouzivala kedysi sampon Dixi bol vazne dobry, aspon co si pamatam
ak si žehlíš,farbíš alebo fénuješ vlasy často tak to je aj preto. Zvykla som si žehliť vlasy tak 2-3x denne a strašne sa mi do mesiaca zničili. Končeky som mala rozštiepené a suché. Vlasy pri korienkoch som mala zasa mastné. Začala som používať tie vodičky DIXI,brezovú na končeky a žihlavovú na korienky prešli necelé 2 týždne a vlasy mám oveľa zdravšie a lesklé P.S tie vodičky strašne dobre voňajú (apoň mne)
Rast vlasov od korienkov a rast vlasov - pribúdanie dĺžky,sú dve rozdielne veci.Prečo? Pretože vlasy sa ulamujú.Skús si natiahnuť jeden vlas,až kým nepraskne.Presne to spôsobuje,že sa dĺžka vlasov nezväčšuje,ba dokonca sa niekedy môže stať,že sa vlasy zlomia rýchlejšie,ako stihnú dorásť.Ak je toto problém,treba prestať mechanicky poškodzovať vlasy,čiže,nežehliť,nenatáčať,opatrne rozčesávať,najlepšie prstami až potom kefou či hrebeňom,nerobiť s nimi nejaké debiliny a takto.
Poškodenie vlasov sa nedá opraviť.
Farbené vlasy sú slabšie ako nefarbené (bohužiaľ je to fakt),preto sa k nim treba správať ešte ohľaduplnejšie.
Rast vlasov od korienkov sa dá mierne ovplyvniť,avšak vždy sa jedná skôr len o odstránenie faktorov ktoré by ho mohli spomaľovať,ako o ozajstné "zrýchlenie".Čiže treba sa zamerať na celkové zdravie,cvičenie,masáže pokožky hlavy (podporuje prekrvenie) a podľa možností udržiavať pokožku hlavy zdravú...
@sajsi ja si práveže nefenujem ani nežehlím naštastie mám vlasy rovné a myslím že vyskušam tie dixi a nevieš aké su druhy tých vodičiek? ako často si si ich dávala?
mne jedno obdobie padali vlasy moja mama už nevedela čo s tým a práve v telke bežala reklama na ten liek REVALID neviem či sa to presne tak volá ale je to v takej bielo-zelenej krabičke .... vôbec som neverila že to môže pomôcť no do týždňa mi vlasy nepadali a a dosť mi aj podrástli tak toľko môjho názoru
odvar zo zeleného čaju obsahuje zinok, pŕhľava, lopúch a hlavne jesť ovocie a zeleninu, mäso, strukoviny, vajcia...... Treba vlasy vyživovať aj zvnútra.
Ahojte, chcela som sa opýtať ako je to s tým Dixi. Naozaj to pomáha? A ako dĺžka narastie za ten týždeň. Dá sa to kúpiť v lekárni alebo normálne v drogérii? Ďakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Mne to pomohlo.
ale inak zinok, zinok je na všetko!
ale tiež nečakaj zázraky
ahoj, velmi dobre pripravky na rast vlasov su od znacky Tahe z rady fitoxil ktore podporuju rast a zlepšuju prekrvenie vlasovej pokožky a tým zlepšuju prísun výživy k vlasovým cibuľkám. Skus vyskusať, po mesiaci by si mala vidiet rozdiel. posielam link kde si to mozes pozriet.. » www.completebeauty.eu/na-vlasy/tahe-k...
ďakujem
a co som pouzivala kedysi sampon Dixi bol vazne dobry, aspon co si pamatam
Poškodenie vlasov sa nedá opraviť.
Farbené vlasy sú slabšie ako nefarbené (bohužiaľ je to fakt),preto sa k nim treba správať ešte ohľaduplnejšie.
Rast vlasov od korienkov sa dá mierne ovplyvniť,avšak vždy sa jedná skôr len o odstránenie faktorov ktoré by ho mohli spomaľovať,ako o ozajstné "zrýchlenie".Čiže treba sa zamerať na celkové zdravie,cvičenie,masáže pokožky hlavy (podporuje prekrvenie) a podľa možností udržiavať pokožku hlavy zdravú...