Neviem ale nepáči sa mi, ako čoraz viac dievčat ju chce zastavovať/urýchlovať/skracovať.... nechajte veciam prirodzený priebeh ved ten ciklus tu nie je pre srandu králikov.
Jezisi, takychto for je tu denne sto, staci napisat,co chces najst a hore kliknut na tu lupu. Potom- to nie je o alkohole, ale uz ked tak o danom druhu,aj o tom sa da dost pochybovat,niekto ma nepravidelnu a mysli si,ze ked do seba nalial dva dni predtym litre chlastu a prislo jej skor, hned je to kvoli tomu.Zarazaju ma ale tieto otazky fakticky.
je rok 2012 a plný birdz otázok ako urýchliť a oddialiť menštruáciu...je predsa taká nepohodlná a otravná bleee....čochvíľa čakám otázky typu, ako sa jej úplne zbaviť a potom prídu na rad otázky, prečo nám toto a hento nefunguje tak ako by malo, preto odporúčam tým, ktorí sa tu kol dokola pýtajú na akú vysokú školu sa oplatí ísť - staňte sa gynekológmi...čochvíľa budete veľmi potrební na tie naše rozhádzané hormonálne systémy 8)
ale ostatné sú len babské recepty, mne osobne pomáha, ale to len ked nie a nie sa spustit, alchymilkový čaj a horúci kúpeľ, ale taký horúcy,že tam nemôžeš ani vojsť, proste mega aký znesieš, a tam 30 minút pokvasiť.
Ale proste keď to vajco sa tam má dobre tak to len tak neurýchlis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Btw. suhlas s @1
ale ostatné sú len babské recepty, mne osobne pomáha, ale to len ked nie a nie sa spustit, alchymilkový čaj a horúci kúpeľ, ale taký horúcy,že tam nemôžeš ani vojsť, proste mega aký znesieš, a tam 30 minút pokvasiť.
Ale proste keď to vajco sa tam má dobre tak to len tak neurýchlis