veľmi zle..záchvaty paniky striedajúce plač.. a dúfanie v to, že keď sa budem ešte dnes, v noci a zajtra nonstop učiť, tak stihnem niečo ešte zachrániť..márne..
ale tiež sa spolieham na to, že vždy som sa zo všetkého nejak vylízala, tak aj toto mi snáď výjde aj keď nič neviem...snáď mi dajú aspoň 4 za smutný pohľad
Vždy si poviem že zajtra sa už do toho pozriem. Keď príde zajtra, opäť to odložím na zajtra.
A však čo, keď si niečo prenesiem na september svet sa nezrúti
večer poviem že sa začnem ráno učiť, o 9 stanem a asi o 2 sa dotrepem k tomu ak vôbec, no a po piatej sa mi už nechce do toho pozerať, akademický využitý asi na 20%, hádam to tam nejak obkecám bo ma mrdne
No som na tom asi tak, že viem z literatúry 7 z 30 otázok a z ostatných predmetov neviem ani hovno (okrem anj).
A zajtra mám matiku takže budem sa modliť aby som tam volačo vyrátala aspoň na 4
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale tiež sa spolieham na to, že vždy som sa zo všetkého nejak vylízala, tak aj toto mi snáď výjde aj keď nič neviem...snáď mi dajú aspoň 4 za smutný pohľad
A však čo, keď si niečo prenesiem na september svet sa nezrúti
A zajtra mám matiku takže budem sa modliť aby som tam volačo vyrátala aspoň na 4