v podstate utrcam kazdy druhy mesiac 40-50€ za rozkos ked si objedna z japafoods sake, ramen noodles a ponzu.... pri jedeni aj vzdycham takze sa to asi rata
@hetfield Boli lacné lebo už mleli z posledného, ale jemu to stačí. Nechápem však, čo má proti rómkam, že ich musí nazývať "černoškami" . Je to rasista
strašne sa smejem na tom ako tu napíšem naschval kokocinu a vy sa nad tym uplne rozplyvate, ja mam toto tu ako zabavku už to konečne pochopte že si len robím dobrý deň
no raz som skusil tan3cku masaz a raz som este chcel skusit kurvu, ale zachovala sa uplne jebnuto, cize absolutne nic nebolo a bral som to ako znamenie, ze nemam robit picoviny a este ale chcem raz skusit nuru masaz
@marjy77 noo to fakt netusiiim ehm @slackerbitch nechcel som sa rozpisovat, ale ze si to ty tak ok proste zavolal som jej, dohodli sme sa na presnu hodinu, prisiel som jej pod balkon a volam, nech mi ide otvorit... a nic, nedviha. volam 2-3-4 x, nic. tak jebem na nu, idem domov. na polceste s5 ma prezvoni, volam nazad, nic (!!!). prisiel som domov, napisal som jej SMS nieco v zneni "ked sa ti nechce, povedz rovno, nemusel som sa za tebou terigat", naco ma zas prezvoni, tak jej volam o vysvetlenie, konecne zdvihla a ze ju to strasne mrzi, ze "zabudla". uplne WTF. tak ale hovorim, bral som to ako znamenie, ze to je blbost, ani som si od zaciatku tym vbc nebol isty (fakt to bola len zvedavost, ake je to s profesionalkou), cize v konecnom dosledku som bol aj rad celkom, len by som sa tam strapnil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@slackerbitch nechcel som sa rozpisovat, ale ze si to ty tak ok proste zavolal som jej, dohodli sme sa na presnu hodinu, prisiel som jej pod balkon a volam, nech mi ide otvorit... a nic, nedviha. volam 2-3-4 x, nic. tak jebem na nu, idem domov. na polceste s5 ma prezvoni, volam nazad, nic (!!!). prisiel som domov, napisal som jej SMS nieco v zneni "ked sa ti nechce, povedz rovno, nemusel som sa za tebou terigat", naco ma zas prezvoni, tak jej volam o vysvetlenie, konecne zdvihla a ze ju to strasne mrzi, ze "zabudla". uplne WTF. tak ale hovorim, bral som to ako znamenie, ze to je blbost, ani som si od zaciatku tym vbc nebol isty (fakt to bola len zvedavost, ake je to s profesionalkou), cize v konecnom dosledku som bol aj rad celkom, len by som sa tam strapnil