@6 no na co asi? na sex, na opravovanie pokazenych veci, samozrejme to pre zeny najdolezitejsie a to nosenie penazi z prace, splodenie potomstva a nezmyslene rozhovory o tom ako moc ich lubia
este som zabudol na najcistejsiu formu lasky a to je materinska
tell me if you can what makes a man a man ... no predsa zena... a to iste plati aj naopak... tak si kurva vaz zeny... uz od detstva trpia.. a ked takto rozpravas o zenach rozpravas tak aj o svojej matke.. to naozaj nie je pekne
tak z toho co si vymenoval plati len ten sex.si typicky chlap co si mysli - zena nedokaze nic opravit,caka na peniaze od muzicka a na to aby jej na pol ust odpovedal-iste lubim ta. ach jaj...
@17 lebo su jeble nevedia sa chlapom postavit akurat som docital ako nejaky ozran znasilnil svoju holku a ona ho este stale miluje tak jebnute vedia byt len zeny
hej a nepiste mi sem take mlade kravicky ok? mna netrapi ze nohy roztahujete od 13 ci od kolkych a hrate sa na velke zeny s krutymi nazormi
@21 ty chces kecat s dospelymi ludmi ?... tak si chod do krcmi pokecat so zrelymi chlapmi ktori su osrielani zivotom a maju svoju pravdu.. presne tak ako ty.. tam zapadnes tak by si nemal otravovat tu. A si na teens portali tak nechapem co si cakal... ze ti budu pisat dospeli ludia ?
@26 nikto ti sem nepisal ze roztahuje nohy od trinastich tak nemas pravo to o nich hovorit,co ta nejaka nechala alebo ti nedala ci co?liec si komplexy inak ano?
@warcraft3 a teraz vazne.. o co ti ide? lebo mam taky pocit ze sa potrebujes len riadne vyzurit a pohadat, lebo si sa zatial k nicomu nevyjadril tak, akoze mas fakt chut diskutovat
@33 robím v továrni medzi robotníkmi a nie, všetci to veru nevravia...len drbnuté alkoholom zničené socky, ktoré chybu hladajú všade na okolo, len nie u seba
@34 tak on nas mlade pozna, oooo uzasny warcraft. Zato, ze sa zdrzujes v pritomnosti takych mladych kurviciek, ako si nas nazval, nemusia take byt vsetky ok?
Človeče, ľudia ako ty si celkom seriózne zaslúžia stredoveké tresty ... Neviem si predstaviť, že máš priateľku (ak máš, tak je chúďa dievča asi jednou z tých obmedzených a na nič iné ako "kvality", ktoré si vypísal, a nemáš sa teda čím chváliť), pretože normálne dievča s hŕstkou rozumu a hrdosti by s takým niekým ani len neprehodila slovo, a tým pádom som vlastne dohovorila Veľa šťastia v živote... budeš ho potrebovať.
@warcraft3 mozno je to o tom ze ty ocakavas od zien iba sex, jedlo, deti, iba aby mal chlap nejaky domov, kam sa vratit, ved nejak zit musi a takto sa to robi..
ale existuje nieco ako vztah nie nasilu, ale taky, ze ta druha osoba pre teba bude vsetkym, viac ako kamarati, uplny dovernik pred ktorym sa nemusis na nic hrat... a nechce sa mi rozpisovat, lebo ty urcite nic take nehladas
@45 .. komu si ublizil ?... uvedomil si si vobec co si napisal ?... sak si urazil takmer vsetky zeny na svete.. samozrejme okrem tych ktore roztiahnu nohy aj takym idiotom ako si ty a ktorym je to jedno
@47 takyto nazor ma vela chlapov len sa ho boji napisat prave preto ze by ste tie nohy uz viac neroztiahli, necakala by ich doma tepla vecera a podobne...a ty ma nesud zamysli sa sama nad sebou kolkych chlapov si uz mala a potom sud
sa mi zda ze tvoje zmyslanie o zenach je velmi jednostranne, akoby to boli dake roboty, ktore ti maju nieco dat, no mozno raz stretnes osobu, ktorej budes chciet ty dat vsetko
@49 narozdiel od tvojich nazorov z ktorych sa da lahko povedat ze si idiot v mojich prilis nedokazem odhadnut ze by som uz s niekym mala sex... tak odkial beries taku istotu ze si to mozes kludne napisat ???
@56 takze take nieco si nechaj pre pubertiacky co tomu veria ked roztahuju nohy pred nejakym typkom co ich tiez "miluje" lebo baba v tvojom veku by mala vediet ze dovera predci zamilovanost
@57 a v com ci sa mylis ? v tvojich nazoroch ?.. tie ti vziat nemozem ale mal by si rozmyslat ci je naozaj vhodne prezentovat ich takto a vyjadrovat sa pritom dost detinsky. V mojom intimnom zivote ? ako si sam povedal, riesime tu nieco ine nie kto mal kolko sexualnych partnerov ,ale ano mylis sa
ach jaj nechce sa mi to celé čítať ale ty si myslíš že muži su na opravovanie vecí? tak ako to že môj foter doma nikdy nič neopravil ale to vždy robila moja mamina? zarabali spolu takže o tom kto nosil viac penazí sa da polemizovať
to by som kludne mohla teraz povedať že všetci chlapi su len na frflanie.. vieš so ženami sa toho dá robiť ovela viac da sa s nimi aj porozprávať o všetkom dokonca s niektorými aj o autách a športe
@54 cierna...tym je vsetko jasne.koncim a prajem ti co mozno najviac plnohodnotny citovy zivot/bez ironie,skutocne/,lebo to potrebujes,aj ked si to nepriznas/popieras
@warcraft3 no mojich spolužiačiek je takých kopec až mi to lezie na nervy ale ty asi celé dni sediš pri počítači.. inak neznášam ked niekto hovori niečo že "ženy" sú v tomto všetky rovnaké - ženy sú rovnaké len v tom že majú kozy a dole dierku (slušne povedané) ale vo všetkom sú úplne rozdielne nemôžeš povedať že "ženy" su len na toto a na toto a robia len toto to je tak subjektívne
neznasam skatulkovanie a neznasam hlavne taketo ked chlap povie setky zeny su bla bla bla
kazde dievca je ine kazde je dacim vynimocne zaujimave kazda vyzaruje niecim inym a kazda ma svoje caro ..
s niektorymi sa da dobre rozpravat ine su kurvy dalsie sa spravaju ako chalani niektore u velmi upete na rodinu ine na karieru ine na kamaratov su take ktore nejebu VOBEC a ktore varit nevedia tak netrep kraviny ..
len si predstav svet bez zien .. alebo ze by sme boli len stroje a boli len na varanie sex a staranie sa o deti ..
vz chlapi mozete hovorit co chcete ale aj vy mate radi tulenie dotyky a nehu lasku to ti neda ziaden kamarat a ak budes tvrdit ze to nepotrebujes chod opichat nejakeho chalana na otocku a nepozeraj na baby
boze ja nechcem urazat ani nic pardon ze to robim ale neznasam taketo mudre a inteligentne reci .. nenavidim skatulkovanie
TO BY SOM JA MOHLA ROVNO POVEDAT ZE VY CHLAPI STE DOBRY IBA NA SEX AJ TO NIE VZDY KED MATE MALEHO TRALALASA ALEBO STE IMPOTENTI A NA TO ABY STE ROBILI DETI .. NENAPADA MA ZIADNA CINOST KTORU BY NEZVLADLA AJ ZENA ..
@72 tralalas je také skvelé ppci slovo!!! ako fakt...nehorázne sa mi to lúbi, jak som to prečítal tak som sa nemohol prestat 5 minút smiat! odteraz namiesto ko*ot budem hovorit tralalas
@76 mne sa to páči ako tralalas ... "aj s malým tralalasom narobíš velké divy"..to tam uplne sedí "zeber si ten tralalas"..."to čo robíš s tým tralalasom?"...ach dnes asi nezaspím normálne
ja hovorim taketo kokotiny moze vymyslet len chalan s malim kokotom, zadne tralalase picoviny ked ho ani necitia tak sa mozes vrtet jak besny pes a nic
no tak to je dobre drbnuty nazor, keby si bol vo svete bez zien tak by ta jeblo a nie len zato ze by ti nemal kto navarit a nemal by is nikoho na sex....ver otmu z eby ta jeblo
suhlasim s michellkou aj ked on v tejto teme pourazal skoro vsetky dievcata na svete, nebudme taky isty... je to jeho problem ak to jemu nevadi nezastavujme sa pritom
Zeny su cool, keby na svete boli iba muzi, tak by sme sa veeeeelmi nudili. Mozno by to bola sranda 1 den, ale viac urcite nie. Je fajn mat svoju polovicku, niekoho koho mozes k sebe pritulit atd. S kamosmi je sranda, ale caja je caja.
Podla mna mas taky nazor asi z komplexov z toho, ze ta ziadna nechce. Ak je to tak, tak sa ani necudujem.
fuuuha no čo dodať vtipná úvaha... ale v tejto dobe má veľa ľudí pomýlené hodnoty, takže niet sa čomu diviť bohužiaľ... alebo možno ako sa tu už spomínalo nejaké komplexy zo sklamania,ale z toho nemožeš viniť všetky ženy... ale v prvom rade by som si dával pozor na to čo hovoríš, lebo týmto si teda žiadnu ženu nezískaš..
nechce sa mi to tu celé čítať, ale na to že máš 21 mi ten tvoj názor, uvažovanie dokonca filozofovanie či úvaha o ženách ako si to ty nazval príde ako výrok pubertiaka na ktorý je neskutočne hrdý a ego mu to dvíhlo a 10 čísel vyššie ale myslím, že zopár ľudí ťa oboznámilo s tým akú lamerinu si zadrel. A viem, že tu je aj zopár nositeľov chromozonov XY, ktorý sa s týmto tvojím názorom nestotožňujú...
tac to je asi všetko...
aa sprav službu celej birdzovskej spoločnosti a už radšej neuvažuj....
Tomu hovorím skvelá úvaha, úžasný názor a krásne vyjadrená vďačnosť (Ironicky, pre tých čo by prípadne nepochopili, ale neberte si to osobne, skôr som pritom myslela na autora diskusie)
práve čítam sapkowského...veža bláznov, vynikajúca kniha, teším sa z nej, som nadšená, mala som pochybnosti (a možno ma raz tak prekvapí aj tarry prašet , nuž ale nie to som chcela...iba tak podotknúť, že tvoja mentalita zaostáva v tej dobe, kde sa odohráva dej Veža bláznov kurvy a kurevníci boli, sú a budú, to je ich mentalita, ale patril im najmä stredovek, doba temna, doba bez zábran, buhehehehehe
mno .. ze dlho som sa spamatawala zo soku sposobeneho neohrabanostou zakladatela diskusie .. ale neak ma to uistilo o mojom nazore ze chlapi este ani newedia co doma maju ..
najprw napises howadinu so snahou zhodit zeny a potom dakujem ? neak si sa nechal cimsi strhnut .. ze 21rocny "muz" wypoti nieco take zo seba .. ach kam ta doba speje
jednako suhlasim s kazdym komu tu pripadas obmedzeny ..
jeden z tych zadubencov co si myslia ze zeny su len na to aby ich vzdy po navrate domov cakala tepla vecera a aby vzdy ked chcu "zasunut" zena roztiahla nohy...ubohe chlapec moj,UBOHE!!!
nuž...vidim že si ešte asi nestretol ženu ktora by ti ukazala že vie byť samostatna aj bez tvojej ohromnej pomoci...nie všetky su však take ako si ich ty tak milo a svojsky vykreslil.
lenže to pochopiš až ked ti dajaka povie takysto peknu pravdu a nebude to dievča ktore od trinastich roztahuje nohy...
nejak sa vas jeho nazor dotkol , mozno preto ze warcraft ma vo svojej podstate pravdu, len si ju nechcu priznat, vadi mi ale to slovicko "len".
"varenie, sex a staranie sa o deti a domacnost" su dost dolezite veci, a tazsie ich nahradi muz, v ostatnych veciach a cinnostia (pre ludstvo, pre spolocnost, pre rodinu...) maju zeny zanedbatelnu alebo lahko nahraditelnu ulohu... ci uz si to priznate alebo nie warcraftov nazor nema vobec daleko od pravdy
vasa kritika je obrazom toho ze teraz je v ludoch uz zakodovane okamzite odmietnut nazor ktory je namiereny proti neschopnejsej, slabsej, utlacanej, atd, atd, skupine ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
tak kamarat ti určite nenavarí,ked ideš napr. kukať film či futbal v telke
a kamarat sa s tebou určite nevyspí /teda myslím /
takže spolu by ste nemali ani deti, takže sa kamarat nemusí o žiadne starať
a kamarat sa ti takisto určite nepostara o domacnost, už vidim ako ti žehlí košele a spodky
takže aaano, ešte že si nezabudol podakovať
tie ti to ale natreli @4 @6
@0 určite nesuhlasím warcraft3..si ešte asi trošku neoboznamení z určitými hodnotami
@6 no na co asi? na sex, na opravovanie pokazenych veci, samozrejme to pre zeny najdolezitejsie a to nosenie penazi z prace, splodenie potomstva a nezmyslene rozhovory o tom ako moc ich lubia
este som zabudol na najcistejsiu formu lasky a to je materinska
@17 lebo su jeble nevedia sa chlapom postavit akurat som docital ako nejaky ozran znasilnil svoju holku a ona ho este stale miluje tak jebnute vedia byt len zeny
hej a nepiste mi sem take mlade kravicky ok? mna netrapi ze nohy roztahujete od 13 ci od kolkych a hrate sa na velke zeny s krutymi nazormi
ja tu kecam seriozne s dospelymi ludmi
chlapče máš nejaké divné názory, nebol si dnes dlho na slnku?
btw to je velmi seriozne kecanie toto "ženy sú jeblé kravy"...serióznosť najväčšieho zrna podložená nespočetným množstvom dôkazov a argumentov
@23 boha ty sa chod s nejakym zajebavat a neotravuj tu
alebo nebodaj máš?
že či s tebou zdieľa taký isty názor
@27 to bolo pre take jak ty...
@28 ako keby to nie je jedno nemyslis? kecame tu na istu temu a nie na to kto mal kolko priateliek a podobne
@30 myslis ze nepoznam vas mlade ? sice s takymi si nezacinam ale poznam vas
@31 nevyjadril? ved som vzdal hold zenam a ich potrebe a vy takto
a že ak maš tu priatelku, že musí byť z tvojich slov určite nadšená
neviem čo ta donutilo takto uvažovať, ale vyzera to ako keby ťa nejaká ženská riadne nasr.... a teraz si len "vyburavaš zlosť"
a za tymito tvojimi slovami sa určite skryva niečo, nejaká ta pričina
tak to mi nejak ušla jeho pointa, sa ospravedlnujem
dnes som bol dlho na slnku asi ja:p
preto som sa ho pýtal na tu priatelku
ale existuje nieco ako vztah nie nasilu, ale taky, ze ta druha osoba pre teba bude vsetkym, viac ako kamarati, uplny dovernik pred ktorym sa nemusis na nic hrat... a nechce sa mi rozpisovat, lebo ty urcite nic take nehladas
sa mi zda ze tvoje zmyslanie o zenach je velmi jednostranne, akoby to boli dake roboty, ktore ti maju nieco dat, no mozno raz stretnes osobu, ktorej budes chciet ty dat vsetko
@53 moja dusa? ta je cierna
to by som kludne mohla teraz povedať že všetci chlapi su len na frflanie.. vieš so ženami sa toho dá robiť ovela viac da sa s nimi aj porozprávať o všetkom dokonca s niektorými aj o autách a športe
kazde dievca je ine kazde je dacim vynimocne zaujimave kazda vyzaruje niecim inym a kazda ma svoje caro ..
s niektorymi sa da dobre rozpravat ine su kurvy dalsie sa spravaju ako chalani niektore u velmi upete na rodinu ine na karieru ine na kamaratov su take ktore nejebu VOBEC a ktore varit nevedia tak netrep kraviny ..
len si predstav svet bez zien .. alebo ze by sme boli len stroje a boli len na varanie sex a staranie sa o deti ..
vz chlapi mozete hovorit co chcete ale aj vy mate radi tulenie dotyky a nehu lasku to ti neda ziaden kamarat a ak budes tvrdit ze to nepotrebujes chod opichat nejakeho chalana na otocku a nepozeraj na baby
boze ja nechcem urazat ani nic pardon ze to robim ale neznasam taketo mudre a inteligentne reci .. nenavidim skatulkovanie
TO BY SOM JA MOHLA ROVNO POVEDAT ZE VY CHLAPI STE DOBRY IBA NA SEX AJ TO NIE VZDY KED MATE MALEHO TRALALASA ALEBO STE IMPOTENTI A NA TO ABY STE ROBILI DETI .. NENAPADA MA ZIADNA CINOST KTORU BY NEZVLADLA AJ ZENA ..
a hned to aj použijem....
warcraft, ty si ale tralalas
tak vazne pochybujem, ze su tu niektori uzivatelia zdravi.
aby ta nejaka neprekvapila-zeny dokazu byt totiz aj citlive,dobre v sexe,aj dobre zarabat.to len pre tvoje mikro-rozumove senzory
VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
Zeny su cool, keby na svete boli iba muzi, tak by sme sa veeeeelmi nudili. Mozno by to bola sranda 1 den, ale viac urcite nie. Je fajn mat svoju polovicku, niekoho koho mozes k sebe pritulit atd. S kamosmi je sranda, ale caja je caja.
Podla mna mas taky nazor asi z komplexov z toho, ze ta ziadna nechce. Ak je to tak, tak sa ani necudujem.
a ani sa mi nechce citat vsetkych 100 prispevkov...aj tak viem, ze tam vsetky zeny nadavali..a podla mna si to pisal aj s tym zamerom..nasrat ich..
Milujem takychto macho demenntoov ako si ty , obracia sa mi z teba zaludok To aby si si nasiel hluchonemu
tac to je asi všetko...
aa sprav službu celej birdzovskej spoločnosti a už radšej neuvažuj....
najprw napises howadinu so snahou zhodit zeny a potom dakujem ? neak si sa nechal cimsi strhnut .. ze 21rocny "muz" wypoti nieco take zo seba .. ach kam ta doba speje
jednako suhlasim s kazdym komu tu pripadas obmedzeny ..
mas maleho pipika, si velmi frustrovany a preto si zanevrel na baby ??? juuuj chudatenko moje
na blbost sa da regalovat len rovnako blbou blbostou
hmm... kazdy mame svoj nazor...
lenže to pochopiš až ked ti dajaka povie takysto peknu pravdu a nebude to dievča ktore od trinastich roztahuje nohy...
"varenie, sex a staranie sa o deti a domacnost" su dost dolezite veci, a tazsie ich nahradi muz, v ostatnych veciach a cinnostia (pre ludstvo, pre spolocnost, pre rodinu...) maju zeny zanedbatelnu alebo lahko nahraditelnu ulohu... ci uz si to priznate alebo nie warcraftov nazor nema vobec daleko od pravdy