Moja sestra má strojček na zuboch a ten zámoček v zadu čo má na stoličke pripevnený sa jej odlepil a keď hryzie jedlo vypadáva jej. Má sa s tým ísť k zubárovi? On povedal že to sa stáva že to nič nieje ale aj tak. Má to nechať tak ?
To sa jej dava uplne dole?..mne sa to stalo raz a vtedy som jej to dala spravit na najbizsej kontrole a hned po nej som si to urvala aj na druhej strane a seriem uz na to akurat to mam obcas zatlacene moc a vtedy to boli tak to len dvihnem...ale som skusala ci to ide dole uplne a neslo nema zrat tolko orieskov mrkvy a podobnych blbosti
Mne vzdy ked sa nieco uvolnilo, sla som za zubarkou.. Zbytocne bude natahovat cas so strojcekom lebo zuby sa jej s uvolnenymi zamkami vyrovnavat velmi nebudu
Jooj presne hento sa mi stalo pred 2 tyzdnami . Mala som ho len uvolneny, a vysunul sa mi drotik. Ale to bol tyzden do kontroly, tak som na to kaslala.. na kontrole mi ho dala dolu a znovu nalepila.. ale 20 dni cakat bude dlho. Pohode mu zavolajte, objedna ju a opravi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov