mne sa to uz nepaci. uz to nema ten efekt co caro. POmali budu predavat vianocne ozdoby v juli alebo v auguste. Kebyze s tym zacnu v polovici novembra nepoviem.
@1 suhlasim.........tiez ma to netesi ked koncom septembra predavaju vianocne ozdoby a somainky..........vianoce milujem ale prehanaju to........suhlas aj s tym ze to uz nema to caro.......teda na vianoce hej.......ale tak daleko pred vianocami urcite nie.....
ach, mne je najviac luto, ked vidim vsetku tu vyzdobu, kazdy nakupuje somarinky ostosesto( aj ja a predstavim si, ze nejake deti nemaju ani co jest: disappointed:
crew.....prepac ale podla mna to trosku prehanas.......chapem to ze sa ti vianoce pacia a ze ich mas rada..... nechces mat na ploche vianoce cely rok??? nemusela by si to aspon menit.....
mne to teda maximalne vadi...dva mesiace dopredu, to je trochu chore...ved to uz rovno mozu dat na konci letnych prazdnin, ved leto uz konci a zacina kruta zima.. neviem ked okolo toho dva mesiace pochodujem, tak potom mi to uz nie je absolutne vzacne...a to je skoda...a samozrejme je to jeden obrovsky reklamny tah..
Mno presne už v semptembri (nepreháňam) som videla mikulášske čokolády, vianočné hlúposti,... a furt mi to pripomenie vianoce a ja to už neviem vydržať
ja nemam az tak rada vianoce, nemam rada ked sa musime modlit aj ked sa modlit neviem a ani nemam preco sa modlit ked v boha ani nic take neverim :/ ....lenze musim sa robit ze saa modlim, lebo baba ma huste reci ....a neviem oc je na tom take krasne, je super ze je vela kolacov a darcekov a je volno..ale inak...no neviem
doboha títo ľudia sú už skutočne jebnutí. vianoce sú až v decembri pre boha. aj tak je to už tak brutálne skomercionalizovaný sviatok a jeho pravá podstata je v.....
toto je také choré...som nad tým tak premýšľala, prečo sa mi Vianoce ako dieťaťu tak páčili a teraz je to viac-menej o ničom...a je to práve pre toto, keď som bola malá, tešila som sa, že vianočné budú 3 dni, viac nie, a potom až o rok, tak som si to nesmierne užívala.
veď kľudne už môžeme odteraz doma sušiť stromček a spievať koledy...nie?
ježííš fest sa teším navianoce kolačíky snowboard snech gulovačky...XD ježííš....navianoce je vždy taký pokoj ked spomínam ako som hral cod4 na vianočnej mape winter crash ešte 5 mínut pred večerou som to kalil ...to bolo čaro
mam rada Vianoce, no myslim, ze oktober je prilis skoro na predaj vianocnej dekoracie....kedysi sa zacalo predavat na 1.adventnu nedelu, teda mesiac pred Vianocami..a nikomu nic nechybalo....terz citi ten zhon, tu modernu dobu....ja potivo bojkotem Skorako v polovici novembra nekupim nic :p ale tesim sa na vonu kolacikov,ozdobovanie strmceka, na pecene gastany na vianocnych trhoch..
Súhlasím s väčšinou, je to choré, ked je výzdoba a vianočný tovar tak rýchlo.
A ešte k tomu tie vianočné reklamy v telke a ide ma poraziť...
úplne by stašilo, keby toto všetko začalo tak mesiac pred vianocami alebo od decembra.
A inak, vianoce neznášam, neviem, prečo by som to mala oslavovať, ked nie som veriaca, nemám rada ani rozprávky, ani zimu a ani, ked sú všetci doma, lebo potom sú len hádky.
hej,hej,aj ja som si to vsimla minuly tyzden v Bille...ale co som k tomu zapotila kamosovi,ten tam bol v krcoch...
zbadala som Mikulasov a podobne kravinky a hovorim:jej,to uz bude velka noc???
a dost nahlas,tak som pobavila aj ostatnych nakupujucich...
no ale k teme...nepaci sa mi,ze s tym zacinaju uz teraz,nema to tu spravnu atmosferu,ked vonku je este babie leto,a uz su obchody plne vianoc...no ale to su tie marketingove tahy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A cudujete sa im ? Poondiate obchodne retazce sa predbiehaju kto skor zacne s predvianocnou maniou a naplni vyklady a pulty vianocnou tematikou.
Este si pockam kedy sa objavia prve stromceky na predaj, ale myslim ze neskor ako minuly rok to nebude ( zaciatok novembra ).
Premyslal som, ci by mal uspech oficialny bojkot ?
už som si aj vianočné pozadie dala, len sa mi zdá trochu prečačkané
obchod je obchod
veď kľudne už môžeme odteraz doma sušiť stromček a spievať koledy...nie?
A ešte k tomu tie vianočné reklamy v telke a ide ma poraziť...
úplne by stašilo, keby toto všetko začalo tak mesiac pred vianocami alebo od decembra.
A inak, vianoce neznášam, neviem, prečo by som to mala oslavovať, ked nie som veriaca, nemám rada ani rozprávky, ani zimu a ani, ked sú všetci doma, lebo potom sú len hádky.
zbadala som Mikulasov a podobne kravinky a hovorim:jej,to uz bude velka noc???
a dost nahlas,tak som pobavila aj ostatnych nakupujucich...
no ale k teme...nepaci sa mi,ze s tym zacinaju uz teraz,nema to tu spravnu atmosferu,ked vonku je este babie leto,a uz su obchody plne vianoc...no ale to su tie marketingove tahy...