no nanestastie ano..a lutujem ze osm to urobila...trapila osm sa ja lebo sme si potom ani nerozumeli velmi a nakoniec som aj jemu ublizila ked som povedala ze koniec...nemala osm to urobit ale tak co uz no clovek sa uci na vl. chybach.. a taku uz nezopakujem :
to sa predsa bežne stáva, dôležité je si včas uvedomiť, že takýto vzťah treba rýchlo ukončiť... človek predsa ide málokedy do vzťahu už zaľúbený, je to skôr tá taká silná náklonnosť, ktorá sa ale stále môže zmeniť na niečo iné a nie na lásku a nakoniec, veď keby to nebolo bežné, prečo by sa potom ľudia rozchádzali? veď to je predsa najhlavnejší dôvod na rozchod, že niekoho neľúbim (resp. on neľúbi mňa)...
no ja ked som mala 14 to bol moj prvy taky normalny chalan...a ja som si na nom vybila moju romanticku dušu..zalubenymi smskami a tak podobne..a po asi tyždni som zistila že neviem či ho naozaj lubim...a po dalšich dvoch že ho vobec nelubim...a rozchod bol pre mna viac menej zabavny a tešila som sa..bo o dva dni na to som sa dala dokopy s mojou osudovou laskou s ktorou som do dnes a strašne ho milujem...ae to prve...too laska nebola nikdy a nikdy by s toho viac ani nebolo..a teraz sme fest kamarati ae asi taky že ho stale uražam že je gej ae to len von
@Reebelkaa - no, keď si v štrnástich s niekým 3 týždne chodila, potom si sa s ním rozišla a o dva dni na to dala dokopy s niekým iným, tak mi to vychádza, že s tým dotyčným si prinajlepšom 11 mesiacov - prinajlepšom, to keby si s tým predošlým začala chodiť hneď po 14tich narodeninách.
čo je teda na tvoj vek veľmi úctyhodná dĺžka vzťahu, ale radil by som ti aby si to nenazývala a nepokladala za svoju osudovú, lásku, na také vyjadrenie to predsalen nie je dosť dlhá doba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
čo je teda na tvoj vek veľmi úctyhodná dĺžka vzťahu, ale radil by som ti aby si to nenazývala a nepokladala za svoju osudovú, lásku, na také vyjadrenie to predsalen nie je dosť dlhá doba.
stalo sa mi to aj naopak