Ja som asi strasne spokojny clovek jak tu citam tie fora. Ani depky nemam, ani nemam pocit, ze ma cely svet nenavidi, ani fyzicky mi nikdy nie je nejak extra zle...
sice raz, ked ma nechal chalan, ale to bolo skor, ze som vedela ze casom to prejde, ale ten cas siel tak pomaly... najlepsie je, ze som nechcela byt doma, ale ked som uz bola s niekym vonku, tak som chcela ist domov
ja som si veľmi psychicky a fyzicky vyrovnaná.. ešte som nikdy nemala depku, kondične a telesne som na to tiež dobre, ale sem-tam sa stane, že ma pochytia obavy, čo bude ďalej...no tie zaženiem jednou jedinou myšlienkou HIC ET NUNC... a hneď som spokojná..
no tak najhoršia psychická bolesť akú som kedy zažila bola bolesť zuba....ale taká festná....keď som celú noc revala....ale ja som bojovník xD nechcela som zomrieť chcela som nech je 7 hodín
ano a myslim ze nie raz tak 2krat tobo lo naposledy miulorocnu jesen :/ kedy som sa v noci zobudila an to ze ze mi je fest teplo skorro vobec som si necitila teplo a ked som sa snazila dat si ibalgin tak som omdelela mala som nak 39 teplotu ...
... pri takych tych velmi velmi zlych migrenovych zachvatoch... mam chut vziat lyzicku s dlhou stopkou a vydlubnut si oko. pripadne vypnut vsetko okolo seba... vyplakat sa a odpilit si hlavu a uhm... migreny su proste humus, ktory sa neda porovnat s bolestou brucha alebo zubu (je to o dost dost horsie) a v podstate za samotnym zachvatom su este dozvuky, ktore su obcas horsie nez poriadna opica.
fuh velakrat uz som prosila ktovie koho nech UZ TO PREJDE chcela sa jebnut o zem.bud ked som zjedla pokazene jaja a busom domov z chorvatska som celu cestu grcala aj ked nemala co,alebo ked som sa najebala jak socka abolo mi zle este tri dni...a naposldy ked som bola nevyspata,zozrala nieco pokazene...a citil sa ako otravena a etse som aj musela robit....no som odpadavala.
neviem ci ano alebo nie... urcite to este moze byt horsie, vtedy budem chciet mozno umriet ( pokial hovorime o fyzickom stave) keby to bol psychicky tak neviem, neviem ...
fyzicky urcite nie, ale psychicky ... no vtedy som si myslela ze by som bola radsej mrtva, ale s odstupom casu som zistila, ze by mohlo byt aj horsie ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Najhoršie na tom bolo, že mi v autobuse zle NIKDY nebýva, a po tomto už mi ani nikdy
nebolo.
Naštve