Zdravím, mal z vás niekto už zvecsene uzliny? (Teraz nemyslím na krku,ale napríklad v trieslach - už pol roka ich mám zvečšene)a neviem od čoho. Jasné, že pojdem s tým k doktorke, ale zaujímalo by ma,či je bežnémať ich v trieslach asi 0,5cm velke. Mámz to
Mal som.. Skoncil som najskor na sono, kde mi povedali, ze zomieram na rakovinu, potom si uvedomili, ze sa pomylili, takze mam vraj zvacsenu pecen a slezinu. A potom ma poslali polezat si na tyzden na infekcne..
@memories1 ja ti vazne odpovedam. Lezal som na sono, doktor sa mi pozeral vsade od krku az po vajca, potom isiel s mamou mimo ordinacie a tam jej povedal, ze mam rakovinu. Nakoniec to bola "len" zvacsena pecen a slezina.
Ja som mal trieslach asi pred 6 rokmi, bol som na sone a nič mi k tomu nepovedali (u nás sa doktori veľmi s pacientami nebavia). Nakoniec mi zistili niečo so žlčníkom (nejaký zlý tvar že má) potom že mám zvýšené hodnoty bilirubínu a nakoniec sa to nechalo tak. Teraz vraj už sú hodnoty v poriadku a uzliny necítim už. Neviem či to spolu súvisí, lebo mne nikto nič k tomu nepovedal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
pre istotu k doktorke chod ,nech ťa pošle na sono
Ale u mňa to zrejme bolo v rámci boreliózy.
radsej chod k doktorovi urco ale