ahoj potrebovala by som poradit tak pred piatimi dnami sa my zacali zvetcovat uzliny na krku boli velke a bolestiva aj hrdlo a mandle ma bollia potom sa to zacalo rozsirovat a mam ich na nose pri klucnej kosti na chrpte tieto tiez bolia ale su male a som
ja to mám tiež, ale iba na krku a na bruchu...doteraz neviem čo to je...a ospalý som kvôli bilirubínu ale to je zo žlčníka, neviem či to súvisí s tými uzlinami...každopádne...k doktorovi
@pepapepa5ka tak si prenes kartu ku inej lekárke, ale nemôžeš čakať že na fóre ti niekto určí diagnózu a s nejakými babskými medicínami sa z toho dostaneš
@pepapepa5ka rozsirene uzliny mozu znamenat vselico, nejaky zapal v tele, obycajna chripka, angina, preto fakt chod k lekarke rozsirene uzliny mozes mat aj ked mas vela vyrazok, ale to by si mala dlhsiu dobu
Ja som mala zväčšené uzliny v podpazuší (ohavné slovo), na čo mi lekárka povedala, že napríklad rakovina prsníka sa tak môže začať, tak nech jej to pripomeniem o dva mesiace.
@pepapepa5ka skenovali mi len brucho, lebo vtedy som mal tie uzliny len na bruchu...povedali, že sú síce zväčšené, ale že nič tam také nie je...ale neviem či im mám veriť, pretože na našu nemocnicu ide veľa sťažností kvôli zanedbávaniu a pod. po čase sa mi objavili aj na krku vzadu, ale nebol som s tým, lebo nemám kedy a som aj mimo domu teraz....ale rozhodne s tým choď...určite je to nejaký signál
a tá ospalosť tú mám aj ja, ale ja mám poškodenú pečeň následkom choroby, čo nepredpokladám že ty máš
podla mňa maš mononukleozu..... môj bratranec mal zväščene uzliny za ušami, bolelo ho hrdlo, bol unaveny a mal zvyšenu teplotu...potom mu zistili, že prekonal mononukleozu, našťastie to nezanechalo žiadne ďalšie priznaky a je v pohode
@pepapepa5ka tak v prvom rade chod k doktorke nech ti urobi krvne testy ... a ak by sa to nahodou potvrdilo, tak to bude troska dlhsie trvat kym ti to prejde a budes drzat dietu kvoli peceni aby sa ti este viac neposkodila ( pretoze pri mononukleoze je oslabena ) ... ale ma to aspon jednu vyhodu, ze ked ju raz prekonas, tak ju uz v zivote nedostanes
nie je to blbosť, fakt tam choď. Ja som tiež mala taký problém, šla som, vyriešilo sa, nič vážne sa mi nerobilo. Ale ono to nie je až taká sranda vždy. Radšej choď ako tu vypisovať na fórum kde ti aj tak nikto nepomôže
@flemi no ja som to myslela skor tak, ze uz nikdy sa ti to neprejaví tak, ako ta prvotna reakcia, ktora je najintenzivnejsia... jasne, ostavaju nasledky ( napr unavovy syndrom po dlhy cas, strata kondicie a rychlo sa unavis atd) ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale uzliny sa mi zvyknú zväčšovať, keď som prechladnutá alebo čo O.o
a tá ospalosť tú mám aj ja, ale ja mám poškodenú pečeň následkom choroby, čo nepredpokladám že ty máš
-ale určite choď k lekarke!