Vzťah, ja také asi ani nikdy nebudem mať. Nepamätám si ani, že by som niekedy vôbec chytil dievčenskú ruku a nie aby som mal niečo viac. A nejak mi to ani nechýba, netrápi ma to.
Pritom kometujem takéto fóra o vzťahoch, lebo šak názor mám aj keď s tým skúsenosť nemám žiadnu.
nooo kym sa vyvineie do stavu "vazny vztah" (boze ten nazov je otrasny) tak to chvilu trva a nie je to nejak ohranicene.... ze odteraz sme vazny vztahovaci dpc
V 19tke a ĎAKUJEM bohu, že ten chlap to so mnou vydržal, kedže v tom čase so mnou ešte trepali hormóny ako šialené... vykrikovala som mu blbosti, furt som sa s ním chcela rozísť, zle som sa správala... a on to vydržal, lebo vedel, že som ešte decko.
no viete to je myslené tak že v akom veku ste si našli muža na cely život napr. toho manžela. Pretože ja mam 22 rokov a momentálne frajera nemam.. čo u nas doma už v 22 boli poženený a povydávaný
@desertdrift Ako pre koho. Možnosť som mal, len záujem o dané veci mi chýba. Možno to bude niečím spôsobené, neviem, ale fyzický kontakt s inými ľuďmi mi príde skôr čudný, nepríjemný, nerád sa dotýkam niekoho, keď nemusím.
A keďže sme na birci, tak najväčšia somarina tu má najviac hviezdičiek.
Ak sa vážny vzťah myslel viac ako 3 mesiace, tak musím so sklamaním skonštatovať, že som sa k takému nedopracoval ...tá čo si ma nájde bude mať so mnou dosť práce, lebo ja jak keby som vo vzťahu začínal
Vlastne celkovo aj vzťah bude pre mňa nová vec, lebo som sa nikde neposunul viacmenej, tak už mi zostáva len veriť, že sa raz dožijem, lebo štvrť života bez úspechu v tomto mám v paži..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Pritom kometujem takéto fóra o vzťahoch, lebo šak názor mám aj keď s tým skúsenosť nemám žiadnu.
@Ivka141 pridaj možnosť panic,@tomias sa tam rad prida
17 som mala
A keďže sme na birci, tak najväčšia somarina tu má najviac hviezdičiek.