Normálny batoh je asi najlepšia voľba.
U nás na škole bolo veľa báb čo sa snažilo napratať do kabelky a mnohým z nich to nerobilo dobre na chrbát keď si zobrali všetko čo potrebovali.
Ďalšie sa snažili ísť na ľahko a tým zasa stále niečo chýbalo
normálne v kabelke, primerane veľkej
ale tak, ja som si vždy nechávala väčšinu vecí v škole a domov brala iba to potrebné, takže nejak veľa som toho v nej nikdy nemala
Ja som nosila posledné 3-4 roky len kabelku.
Učebnice som si nechávala v skrinke alebo som ich nenosila (a keďže to isté robila aj moja spolusediaca, tak sme si ich požičiavali od susedov ), väčšinou som brala len zošity, ktoré som potrebovala.
však v ruksaku akože školskej taške alebo tak. skoro každý si tak nosil veci. maximalne nejaké pipinky chodili s kabelkami ale tie si polovičku učebníc potom nenosili lebo sa im to tam nezmestilo a potom si chceli požičiavať -,-
ja nosím ruksak keď je treba menej zošitov, tak aj kabelu - tá má výhodu, keď idem peši zo školy (cca. 40 minút) a je teplo, tak sa mi neprepotí chrbát
väčšia kabelka keď sme mali menej hodín alebo normálny batoh
v triede som mala spolužiačky čo batohy nenosili nikdy, tak na nás s batohmi pozerali ako na nejaké odkundes
V kabelke Pero mala vždy spolužiačka.
Každým rokom mala toho viac, pero, ruštinu a pod.
No lajdák som bola, na autíčku chodiaca, po kávach s cigaretkou behajúca stredoškoláčka
@riskozvychodu ja mám všetky učebnice v skrinke tento rok sme ich mali 32..iba zošity nosím ..a tie knihy zo skrinky ani nevyťahujem a spolieham sa,že niekto bude mať a požičia mi ..
a nosím buď školský ruksak alebo taký mini koženný ruksak s ,,vyšívanými vzormi"-teraz to letí DD a mne sa to páči
tam si hodím vždy dva zošity,peňaženku,mobil,kľúče a idem.
@limetkajaja no aj ja mám všetky knihy v skrinke, ešte aj tie, čo sme dostali na budúci rok, som na prázdniny nechal v škole ale ani tie zošity sa mi bars nechce nosiť
v batohu nosím jedlo, zošity, kalkulačku, pero a také kktinky peňaženka mobil kľúče po vreckách
v prváku som nosila normálny ruksak, teraz v druháku tašku cez rameno a to bola asi zlá voľba, lebo mám problémy s chrbticou ale z učebníc sa skoro vôbec neučíme, takže tie ani nenosím, len zošity, peračník, dáždnik a desiatu
ja mám peračník a učebnice v školskej skrinke, plášť do laboratória atď čiže nosím maličku kabelku iba s peňaženkou telefónom a kľúčami a ruke nosím zakladač kde mám všetky poznámky na každý predmet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
U nás na škole bolo veľa báb čo sa snažilo napratať do kabelky a mnohým z nich to nerobilo dobre na chrbát keď si zobrali všetko čo potrebovali.
Ďalšie sa snažili ísť na ľahko a tým zasa stále niečo chýbalo
ale tak, ja som si vždy nechávala väčšinu vecí v škole a domov brala iba to potrebné, takže nejak veľa som toho v nej nikdy nemala
Učebnice som si nechávala v skrinke alebo som ich nenosila (a keďže to isté robila aj moja spolusediaca, tak sme si ich požičiavali od susedov ), väčšinou som brala len zošity, ktoré som potrebovala.
Knihy som nikdy žiadne nemala a zošit mám jeden, taký veľký a ten nechávam v skrinke.
v triede som mala spolužiačky čo batohy nenosili nikdy, tak na nás s batohmi pozerali ako na nejaké odkundes
Každým rokom mala toho viac, pero, ruštinu a pod.
No lajdák som bola, na autíčku chodiaca, po kávach s cigaretkou behajúca stredoškoláčka
a nosím buď školský ruksak alebo taký mini koženný ruksak s ,,vyšívanými vzormi"-teraz to letí DD a mne sa to páči
tam si hodím vždy dva zošity,peňaženku,mobil,kľúče a idem.
v batohu nosím jedlo, zošity, kalkulačku, pero a také kktinky peňaženka mobil kľúče po vreckách