V uplne vsetkom, teda aspon si to niektore aj myslia. Ale @9 nie je az tak daleko od pravdy. Zmyslom zeny je "predat" chlapovi ideu a iluziu lasky a dobra za hocico, co ona povazuje sa potrebne pre nu. Takze zrejme lepsie stavbarky, banicky a elektrikarky nebudu.
Girls aint no more than just sellers of the romantic dreams, baby!
Tam kde sa treba starať o iných (nemocnica, soc. služby, čašníčka, učiteľstvo,...) a tam kde treba estetika (oslavy, bytový design) sú lepšie ženy. Tam kde treba riešiť a prepracovávať technické záležitosti (technika, informatika...) a viesť (manažment, riaditeľovanie) zase muži.
@marjy77 Hmm najlepsia casnicka? Nieco take existuje? Inak najlepsi kuchari su muzi, najlepsi kadernici su tiez muzi (sice homo, ale aj to sa pocita , najlepsi modni navrhari, designeri atd. su tiez muzi....
@maxirotor keď už hovoríš o tom kto je NAJ lepší tak to záleží od druhej veci (ktorú som už asi na BIRDZ-i spomínala) a to od toho že muži sú zvyčajne veľmi dobrý len v jednej veci, zatiaľ čo ženy vo viacerých ale nie až také dobré. A počula som, že kuchári sú zato muži lebo musia tú kuchyňu aj manažovať aj viesť spolupracovníkov a v tom sú lepší muži.
@marjy77 Ale prosim ta, to, ze je niekto velmi dobry v jednej oblasti este neznamena, ze v ostatnych nemoze byt aspon priemerne dobry. To su len take slova utechy. A ja som pocul, ze moja suseda podvadza svojho manzela s postarom.
Tresky pristávajú na našej planéte ! Traste sa obyvatelia zeme ! už zistili že sme za národné jedlo chceli ich potomkov, a pratreska sa rozhodla že to tu s nami skoncuje ! koniec príde pozajtra o polnoci gendre sa už riešit nebudú !
V profesiách kde sa viac uplatní empatia a schopnosť vychádzať s ľuďmi:
Rôzne učiteľky, opatrovateľky, zdravotné sestry, HR, PR, marketing, administratíva, sociálna práca, ...
A potom ženy vraj dokážu lepšie zvládať a vykonávať monotónnu prácu.
Teda asi za pásom...
A potom vraj sú precíznejšie, takže vraj by mali byť lepšie SW testerky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Girls aint no more than just sellers of the romantic dreams, baby!
Rôzne učiteľky, opatrovateľky, zdravotné sestry, HR, PR, marketing, administratíva, sociálna práca, ...
A potom ženy vraj dokážu lepšie zvládať a vykonávať monotónnu prácu.
Teda asi za pásom...
A potom vraj sú precíznejšie, takže vraj by mali byť lepšie SW testerky...