Neptún obehne okolo Slnka za cca 160 rokov a vďaka jeho nakloneniu sa na ňom, rovnako ako na zemi, striedajú 4 ročné obdobia. Z čoho vyplýva, že každé trvá zhruba 40 rokov.
Predstavte si, že by u nás ročné obdobia trvali 40 rokov
V ktorom ročnom období by ste chceli žiť (hociktorých po sebe idúcich 40 rokov)?
Do komentu môžete napísať, ktoré roky by ste vybrané ročné obdobie chceli (berte do úvahy aj to, že napr. ak si od 10-50 vyberiete jar, tak na dôchodku budete trpieť vysoké letné teploty, až sa dožijete )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Predstavte si, že by u nás ročné obdobia trvali 40 rokov
V ktorom ročnom období by ste chceli žiť (hociktorých po sebe idúcich 40 rokov)?
Do komentu môžete napísať, ktoré roky by ste vybrané ročné obdobie chceli (berte do úvahy aj to, že napr. ak si od 10-50 vyberiete jar, tak na dôchodku budete trpieť vysoké letné teploty, až sa dožijete )
Ja by som ocenil sa narodit na jesen a zit prelom jesen zima, ale zas co by som asi tak jedol