V prihláške som zapísal dve študijné odbore. Dostanem len 1 rozhodnutie alebo viac?
Konkrétne: Zapísal som v prihláške na euba aj národné hospodárstvo aj bankovníctvo. Prijali ma na NH a nič iné. Tak automaticky neprijali ma na druhý odbor? dakujem za odpoved.
Och, ľudia ! Veď na samotnej stránke školy máš jasné vysvetlené čo ti ako príde. Ak ti prišlo, že si prijatý na národné hospodárstvo, tak si prijatý len na to a hotovo.
čakáš, že oni na oboch odboroch vyčlenia pre teba miesto? nemôže im jeden človek zaberať dve miesta, keď už zostavujú predpokladaný zoznam študentov a odsúvajú ďalších čakajúcich ľudí pod čiaru.
Ale jebe vam. po prve ty si si daval jeden odbor primarny.. ten dalsi je ak by ta nevzali na ten hlavny co si pisal ako prvy tak by riesili tento druhy... lenze ak ta zobrali na nh. tak bankovnictvo uz neriesili. ak si chcel konretne dve veci mal si na tu skolu poslat dve prihlasky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
pride ti list uvidis
no a inac krasni ludia idu studovat ze ani sklonovat nevie ..no ma poser