Ahojte prosím vás chalani vadilo by vám keby vaša holka nosila trička na ramienka,okolo krku,suknicky...a tak trochu vyzyvave oblecenie?? A baby čo by ste vy povedali keby vam vas chalan povedal ze nechce aby ste sa tak obliekali...?
seruuus hm...ty chlapi..neviem co by som robila...proste ..je to ine oblecenie nerobi cloveka... proste je to tvoj styl..hm...ale aspon vidis ze ta ma rad lebo ziarli.. ale ja na tvojom mieste by som sa s nim iba porospravala..ale neprestala by som sa tak obliekat, aj ked mosno treba sa vediet aj prisposobit...
Nič, pretože nemám chalana a NIKDY by som si niečo také neobliekla. Ja som slušné dievča! Nie, že by som chodila oblečená ako moslimka, ale fakt sa tak pretŕčať je hnusné a hanba. To robia také na Krížnej a tak...
ak máš na mysli takú vec, že chalani zvyknú diktovať dievčatám, čo majú nosiť a a čo nie...že ich kontrolujú...tak ja som zásadne proti...nemám nič proti tomu, aby chodila vyzývavo..ak si dôverujeme, nemám sa čoho báť...a vôbec..nech druhí závidia
..ale takých chalanov, čo vážne kontrolujú smsky, rp, ts a icq...tých odsudzujem
hmmm, ak by to fakt prehanala, tak by som jej povedal svoj nazor (celkovosa mi vyzyvave oblecenie velmi nepaci..no velmi jak velmy.. ...ale zase by som jej nezakazal...nech sa zachova ako ona uzna za vhodne.....ale tu ide o to ci by som s takou zacal nieco...
@8 sa zasa predviedol tipujem ze na kupalisku by si svojej babe zakazal chodit v plavkach - len v normalnom oblecení lebo čo ak by sa za nou niekto obzrel
tak ja sa tak neobliekam, ale ak si už v lete dám tričko okolo krku (čo mám len jedno práve k tej sukni, lebo inak nosím také skôr tričká bez rukávov) a k tomu skladanú sukňu, tak to sa tak oblečiem jedine kvôli priateľovi a vtedy ide so mnou, aby si ma strážil
ak máš na mysli nejaké fakt vyzývavé kurevské oblečenie,také nenosievam vôbec...mám asi 5 minisukní ale nie až tak mini také v norme ajtak najradšej nosím kraťase alebo rifle tričká na ramienka sú v lete samozrejmosťou ale určite nie zas také z ktorých mi ide vypadnúť výstrih
robiť z takej blbosti vedu... nech sa každý oblieka ako chce. Ja by som si do toho kecať nenechala. Ak mi neverí, je to jeho problém. Len preto, že som zadaná, nemusím predsa chodiť ako mníška... ale zase nosiť tričká a krátke sukne v zime je úplne iné kafe, to by som nespravila, zbytočné mrznutie,a načo :o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
..ale takých chalanov, čo vážne kontrolujú smsky, rp, ts a icq...tých odsudzujem
viem by totiz pekne ziarlivy
nevadilo, ale kurvu po ktorej sa obzre aj slepy nepotrebujem
...takze ak to neprehana az velmi tak v pohode...
kazdopadne ak sa tak obliekas, ser na reci