je mi to úplne jedno.
napr môj bývalý mi teraz píše o jeho milencoch.
mne sú také veci, ako je sexuálna orientácia a tak, úplne ukradnuté.
čo píše @melancholik sú pre mňa žiarlivostné paranoidné predstavy. buď niekomu dôverujem alebo nie. a ak mu nedôverujem, tak prečo by som s ním mala byť vo vzťahu?
akože ja viem, že sú skutočne bisexuálni ľudia, ale ja na to moc neverím , ešte u žien áno, podľa mňa to je celkom bežné, ale u mužov si to neviem predstaviť - myslím, že mužom sa buď páčia ženy, alebo muži a nie aj aj.. ale môže byť... ja by som sa cítila ohrozená podľa mňa podvedome stále človek preferuje jedno pohlavie a možno časom by si uvedomil, že možno to moje pohlavie mu nevyhovuje, alebo že to druhé mu pri mne chýba.. neviem
ja som bisexuálna. mám bisexuálne kamarátky. mám bisexuálnych kamarátov. a nikto z nás to neberieme tak, že je naša bisexualita o tom, že sa budeme opití s niekým bozkávať alebo mať sex. o svojich kamarátkach to viem preto, lebo mali priateľky. o sebe to viem preto, lebo som mala priateľky. o kamarátoch to viem, lebo mali priateľov. táto možnosť nie je vylúčená ani do budúcna.
nikdy to pre nás nie je otázka voľby, že hm, hm, kto ma viac priťahuje a na čo mám teraz chuť?
ja som to vždy vnímala tak, že ma zaujíma človek a je mi úplne jedno, čo má medzi nohami. proste úplne jedno. a predstava, že si niekto myslí, že keď som s chlapom, tak mi zrazu začne chýbať žena, je bullshit. pretože som verný človek a také kktiny nemám potrebu riešiť. pretože sex ma baví s daným človekom, s ktorým som.
takže rovnako, ako by ma sral chlap, ktorý by mal potrebu sa mi srať do kamarátov, tak by ma sral aj chlap, ktorý by sa mi sral do kamarátiek kvôli mojej orientácii. (jeden bývalý to skúsil, keď som šla ku kamoške pozeať seriály a piť víno. hodil mi taký rant do správ, že som sa s ním rozišla. ja na to nemám nervy vôbec)
nemal by som s tým problém, orientácia pre mňa nie je buď alebo. Je to škála a každý je na nej inak a má odlišné preferencie.
jediná vec, ktorá by mi možno vadila by bol akýsi pocit, že to nemôžem plne zdieľať s priateľom. V heterosexuálnom vzťahu by som tie preferencie vedel zdieľať. V súčasnosti nie a ak by chcel mať priateľ kontakt so ženou, bolo by to bezomňa.
su, ale ako som napisal to je niekde v uzadi, neznamena to ani ze by som kvoli tomu odmietol skvele dievca a ani to ze by som jej menej doveroval, ako som pisal vyssie, je to mimo dovery .. len pocity..
ak danej zene verim nieje o com.. ale vecna otazka “co ak” zvykne visiet vo vzduchu vzdy, aj ked iba mikroskopicky
to co pises ty chapem, ale ludia maju aj ine pocity z takych veci a pohlady ako priamo zainteresovani bisexuali napriklad @grietusha
@melancholik ja s otázkou "čo ak?", ktorá by vo mne vytvárala strach a pochybnosti (aj keď "len" v pozadí) proste nežijem. tie pocity mi prídu nepríjemne paranoidné.
a chápem, že sú aj iné pohľady, ja ich nemám potrebu vyvracať. to, čo som napísala, som napísala preto, lebo ľudia často nemajú ani len predstavu, čo bisexualita vôbec znamená. a potom im vznikajú tie tvoje čo ak? otázky.
z vlastnej skusenosti - ono je rozdiel byť BI alebo žiť BI sex životom... to prvé je v pohode, to druhé by mi vadilo. Môj frajo je gay a je stotožnený s tým, že ja som BI a nevadí mu to, pokiaľ by som nehľadal viac či menej často "úlet" u opačného pohlavia, čo ale nehrozí.
@Limetkajaja bisexualita existuje aj u mužov som toho príkladom, nič nie je len čierne alebo biele, nie je to buď - alebo...
@2 geeeez
'nespi u kamosky, ale do trojky ju vziat mozes'
po tomto fore mam pocit, ze by bolo idealne byt s bisexualnou osobou, lebo by aspon nemal/a taketo kydy
(teda ani u nie bisexualnych osob by som to nedavala pocuvat, nastastie som nenatrafila na nikoho, kto by sa mi snazil tlacit do hlavy hentake one)
a vobec, jebe vam, spokojne pojdem prespavat a opijat sa, ku komu uznam za vhodne
@18 v pohode, ja rozumiem tomu ze urciti ludia mozu byt dotknuti takymi recami, ja som sa ale s takymi pocitmi a nazormi stretol uz par krat a na tolko nakolko som ich popisal sa s nimi aj stotoznujem .. ale nevravim ani ze to je ten najspravnejsi pristup, jasne ze je ciastocne sposobeny nizkym sebavedomim .. “nespi u kamosky ale do trojky hej” je kktina, chcel som naznacit len ze z pohladu cisteho heterosexuala existuju urcite obavy .. akoze tym sa nesnazim obranovat len vysvetlujem ze chapem ze sa to vie urcitych ludi dotknut a vobec som tym nechcel povedat nic majetnicke alebo manipulativne a tak @narazuvzdornaa
Myslela som si, ze dnesny vrchol mojho udivu bol, ked som zistila, ze existuju ludia, co na odlicenie spotrebuje 5+ tamponov. Ale nie. Je to toto forum (ako celok, to, ze jebe melancholikovi, vieme vsetci davno).
@staphylococcus vlastne som si uvedomila, keď som to napísala, že naposledy, keď som bola zmachlená tak, že by mi nejedna drag queen závidela, tak mi na to stačila jedna vlhčená utierka
ale idem predpokladať, že v tom líčení bolo veľa čiernej a červenej a bolo treba meniť tampóniky častejšie
(aj mňa by urážala, ale rozhodla som sa nekaziť si tým život )
To vam pride fakt uplne normalne a bolo by vam to jedno, keby vas partner/partnerka prespava u kamosky/kamosa na byte a este tam spolu chlontaju vino ? No ja by som teda nemala dusu na mieste..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(chcela som dodať, že ak nebude mať potrebu ma podviesť s horeuvedeným, ale to už je zahrnuté v tom nebyť idiot)
napr môj bývalý mi teraz píše o jeho milencoch.
mne sú také veci, ako je sexuálna orientácia a tak, úplne ukradnuté.
čo píše @melancholik sú pre mňa žiarlivostné paranoidné predstavy. buď niekomu dôverujem alebo nie. a ak mu nedôverujem, tak prečo by som s ním mala byť vo vzťahu?
ja som bisexuálna. mám bisexuálne kamarátky. mám bisexuálnych kamarátov. a nikto z nás to neberieme tak, že je naša bisexualita o tom, že sa budeme opití s niekým bozkávať alebo mať sex. o svojich kamarátkach to viem preto, lebo mali priateľky. o sebe to viem preto, lebo som mala priateľky. o kamarátoch to viem, lebo mali priateľov. táto možnosť nie je vylúčená ani do budúcna.
nikdy to pre nás nie je otázka voľby, že hm, hm, kto ma viac priťahuje a na čo mám teraz chuť?
ja som to vždy vnímala tak, že ma zaujíma človek a je mi úplne jedno, čo má medzi nohami. proste úplne jedno. a predstava, že si niekto myslí, že keď som s chlapom, tak mi zrazu začne chýbať žena, je bullshit. pretože som verný človek a také kktiny nemám potrebu riešiť. pretože sex ma baví s daným človekom, s ktorým som.
takže rovnako, ako by ma sral chlap, ktorý by mal potrebu sa mi srať do kamarátov, tak by ma sral aj chlap, ktorý by sa mi sral do kamarátiek kvôli mojej orientácii. (jeden bývalý to skúsil, keď som šla ku kamoške pozeať seriály a piť víno. hodil mi taký rant do správ, že som sa s ním rozišla. ja na to nemám nervy vôbec)
nemalo by byť práve naopak lichotivé, že hoci má ten človek teoreticky "na výber" väčšie množstvo ľudí, rozhodne sa práve pre mňa?
jediná vec, ktorá by mi možno vadila by bol akýsi pocit, že to nemôžem plne zdieľať s priateľom. V heterosexuálnom vzťahu by som tie preferencie vedel zdieľať. V súčasnosti nie a ak by chcel mať priateľ kontakt so ženou, bolo by to bezomňa.
ak danej zene verim nieje o com.. ale vecna otazka “co ak” zvykne visiet vo vzduchu vzdy, aj ked iba mikroskopicky
to co pises ty chapem, ale ludia maju aj ine pocity z takych veci a pohlady ako priamo zainteresovani bisexuali napriklad @grietusha
a chápem, že sú aj iné pohľady, ja ich nemám potrebu vyvracať. to, čo som napísala, som napísala preto, lebo ľudia často nemajú ani len predstavu, čo bisexualita vôbec znamená. a potom im vznikajú tie tvoje čo ak? otázky.
Bodka
@Limetkajaja bisexualita existuje aj u mužov som toho príkladom, nič nie je len čierne alebo biele, nie je to buď - alebo...
'nespi u kamosky, ale do trojky ju vziat mozes'
po tomto fore mam pocit, ze by bolo idealne byt s bisexualnou osobou, lebo by aspon nemal/a taketo kydy
(teda ani u nie bisexualnych osob by som to nedavala pocuvat, nastastie som nenatrafila na nikoho, kto by sa mi snazil tlacit do hlavy hentake one)
a vobec, jebe vam, spokojne pojdem prespavat a opijat sa, ku komu uznam za vhodne
(ok to bolo creepy)
(spankova deprivacia, sry)
Myslela som si, ze dnesny vrchol mojho udivu bol, ked som zistila, ze existuju ludia, co na odlicenie spotrebuje 5+ tamponov. Ale nie. Je to toto forum (ako celok, to, ze jebe melancholikovi, vieme vsetci davno).
a ja mam rada melancholika, ale priserne sa smejem na tych odlicovacich tamponoch
ale to len preto, lebo javiskový a helovínsky mejkap
Mna proste uraza prevazna vacsina jeho nazorov
@mielikki idk, a to by som snad zvladla s troma, ale dobre, v tomto pripade chapem
ale idem predpokladať, že v tom líčení bolo veľa čiernej a červenej a bolo treba meniť tampóniky častejšie
(aj mňa by urážala, ale rozhodla som sa nekaziť si tým život )