Nemal zakladny vseobecny prehlad, neovladal niektore bezne pojmy co by proste mal kazdy vediet lebo nema taku slovnu zasobu, jedoducho je z takeho jednoduchsieho prostredia?
Všeobecne by mi prekážalo, ak by môj partner nemal záujem učiť sa novým veciam, rozširovať svoj rozhľad, spoznávať...
To, čo píšeš, nie je to nemeniteľný stav, takže z môjho pohľadu závisí v prvom rade od toho, či je tam súvislosť s tým, čo uvádzam vyššie.
V dnešnej dobe, kde sa do kontaktu dostávaš s rôznymi formami informácií a nemať základný prehľad a neovládať bežné pojmy mi príde celkom divné môžem vedieť kde ste sa stretli ?
Rozhodne by mi vrcholne prekážalo, ak by neovládala výrazy typu redpill, bluepill, woke, alpha/beta, cuck a podobne, bez ktorých sa dnes nezaobíde žiadna konverzácia na úrovni.
@hnisavica vyser sa ty na redpill, redbull aj všetky somariny, hlavne aby vedela čo je cock riding, licking balls a foursome, to sú výrazy čo musí každá dobrá domáca gazdinka ovládať.
Nevadil by mi taky kamarat ba mozno by mi aj vyhovoval ale za partnera potrebujem vzdelanejsieho a inteligentnejsieho odo mna a keby mal byt vo vseobecnom prehlade slabsi ako ja to uz by bol fakt moc slaby
mal som predtym taku priatelku a nebola hlupa ale skratka ju bavili viac kamarati mala rada zabavu a bola spolocenska a o niektorych veciach sa s nou nedalo bavit bolo to tak jednym uchom dnu druhym von a smiech ale ajtak s nou bola sranda. teraz som s takou co by som povedal ze je inteligencne o 10 levelov vyssie ale vobec si neuvedomuje svoj potencial. jej rodicia maju na nu vysoke naroky pritom oni sami nedosiali ani 10% z toho co ona.
Mne osobne to vadí aj keď nie je môj partner. Je mi smutno z toho, akí sú mladí ľudia nerozhľadení a nedokážu sa pozerať na situáciu komplexne a prepájať informácie...
No trošku aj hej, pokiaľ by to bolo zložité slovo ktoré sa v rozhovore nepoužíva tak by som mu to vysvetlila keby som vedela ale vadilo by mi keby neovládal bežne používajúce slová (mám takú kamarátku, musela som jej vysvetľovať čo je to kolektív)
Hmm ťažko povedať. Osobne som vyrastal v takom prostredí (bohužiaľ), avšak nemôžem si dovoliť odsudzovať takých ľudí, aj keď mi to občas ide proti srsti. Nemám pocit, že nedostatočná slovná zásoba je znakom nižšej inteligencie, aj keď to tak vyzerá... no skôr znie.
Ale tiež by som asi skôr privítal k sebe osobu s dostatočným stupňom vyjadrovania, keďže ja som skôr typ človeka, čo si radšej všetko nahá pre seba, ako povedať nejakú nezmyselnú vec.
ja osobne mám takú dobrú slovnú zásobu, že som sa to pri svojich kamarátkach musela odnaučiť takže je možné že by som to musela urobiť aj pri tom partnerovi. Ale musím povedať, že ma vzdelaný muži priťahujú, takže bez toho by som asi nešla do vzťahu. A súhlasím s @4 a @27
@suzuya Ja som k ženám obvykle ešte horší než popisujem, vymlátim ich rákoskou cez horné i dolné pysky a pošlem do obchodu po cibuľu, ked vonku najviac jebe.
Nevadilo keby sa snažila zmeniť to a nebola by totálne sprostá. Inak celkom fajn, že medzi birdzakmi by som si ani kamarátov nenašiel, lebo s takým sa ani baviť nebudú.
Mojim partnerom by sa v tomto prípade určite nestal.
Ale- bolo mi cťou snažiť sa ho učiť nové veci a rozširovať jeho rozhľad počas operatívnych stretnutí
Nevadilo by mi to. A čudujem sa každému komu by to vadilo, pretože mi to príde povrchné až ma zapichalo . Všeobecný prehľad nehovorí o inteligencií ani nejakej logike. Radšej jednoduchšiu ale za to milujúcejšiu
pletieš hrušky s jablkami človek z bohatého prostredia môže byť tupý ako vagón korčulí... naopak človek z jednoduchšieho môže byť inteligentný, mať prehľad aj ovládať niektoré "bežné pojmy" aj keď tu presne neviem, aké pojmy máš asi tak na mysli
V tejto otazke je velmi dolezite rozlisovat 3 veci: inteligencia vs znalosti (vseobecny prehlad, slovna zasoba, ...) vs charakter. Ak je obrovsky rozdiel v inteligencii je to velky problem, vacsinou taketo vztahy ani nevznikaju lebo ti dvaja ludia proste nevedia najst spolocnu rec. Ak takyto vztah aj vznikne (aspon 1 je strasne zamilovany), tak je viacmenej istota ze tento vztah bude len trapenie a ze to nevydrzi. Otazne je, ci to tomu inteligentnejsiemu stoji za to (musi mat extremne citovy vztah k takymto ludom, lebo bez extremneho prisposobenia to nejde tj. ide skor o starostlivost ako o partnersky vztah). Ak je problem iba v znalostiach (inteligencne su na tom podobne), tak si myslim ze to problem nie je, pretoze chybajuce informacie a znalosti sa daju nadobudnut a castokrat to aj je v zaujme oboch. Ak je to problem tak je to problem charakteru 1 z nich. Najdolezitejsia vseobecne musi byt chemia medzi nimi, ak funguje chemia tak skoro vsetky veci sa daju vyriesit ak respektuju jeden druheho, maju pre seba pochopenie (inteligencne si rozumeju) a ked sa kazdy snazi vyhoviet poziadavkam toho druheho (kompromis). Chemia moze fungovat iba v pripade podobnej inteligencie a podobneho charakteru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
To, čo píšeš, nie je to nemeniteľný stav, takže z môjho pohľadu závisí v prvom rade od toho, či je tam súvislosť s tým, čo uvádzam vyššie.
Akurat takych ludi nevyhladavam...
Ja by som bol rád, že ju môžem učiť a bude ku mne vzhliadať
Ale- bolo mi cťou snažiť sa ho učiť nové veci a rozširovať jeho rozhľad počas operatívnych stretnutí
pletieš hrušky s jablkami človek z bohatého prostredia môže byť tupý ako vagón korčulí... naopak človek z jednoduchšieho môže byť inteligentný, mať prehľad aj ovládať niektoré "bežné pojmy" aj keď tu presne neviem, aké pojmy máš asi tak na mysli
takže - 1. a 2. vadí a 3. nevadí