Hugh Laurie, Adrien Brody, Hugh Grant Nebudem sa ošívať, páčia sa mi hlavne fyzicky, viem, som povrchná. I keď minimálne prvý dvaja sú podľa mňa úžasní herci, ale tak môj pohľad na to iste nie je objektívny
Z herečiek Dakota Fanning... prečo? Sú filmy, kde bola proste úžasná.
O nevšimol som si: že prečo?... lebo sú výborný herci a dokážu svoje role skvele stvárniť a filmy: Resident Evil, Piaty element, Lovci pokladov, 60 sekúnd, Ghost rider , Asterix a obelix, Drž hubu, Tomb raider, Pán a pani smithovci, Wanted
Francois Damiens... a asi všetkým, vyzerá ako blázon, správa sa ako blázon, je to blázon a navyše hodne talentovaný blázon Filmy? OSS117, (K)lamač sŕdc, Mikulášove patálie, Taxi 4 a mnohé ďalšie
Ben Affleck - pan herec a sikovny reziser. aktivne sa zapaja aj do politiky napriklad. taktiez ma u mna plus,ze zije usporiadany rodinny zivot (zena a 3 deti).
George Clooney - charizmaticky chlap. milujem jeho reklamy na fiat a nespresso.
tiez su mi sympaticki jake gyllenhaal, antonio banderas,mat damon,bruce willis,owen a luke wilson, komik ben stiller, al pacino atd.... a este medzi mojich oblubencov patri heath ledger (rip).
Herecky napriklad meryl streep, eva mendes, natalie portman, julia roberts, alebo taka sienna miller bola neskutocna vo factory girl.
Tom Hiddleston...a prečo? to je úplne rpesné, nechcem sa tu rozpisovať a film thor alebo avengers ako Loki... iné jeho filmy málokto pozná...možno tak War Horse alebo Wallander
a potom Benedict Cumberbath... lebo má nádherný hlas (postrehla som že veľmi podobný s Alanom Rickmanom ), oči, je skvelý herec a aj napriek tomu že nie je vyslovene pekný je neskutočne príťažlivý A hrá v mojom milovanom seriále Sherlock.
Pridám aj Lieva Scheibear, lebo je epický (x men-wolverine ako sabertooth)
a z herečiek Helenku Bonham Carter lebo je neskutočne úžasná, Evu Green, síce som s ňou toho vela zatial nevidela ale dostala ma (womb) a Laru Pulver (tiež Sherlock) lebo je to kus neskutočne nádhernej ženskej
Hugh Laurie, zozačiatku som ho strašne nemala rada, ale teraz je to asi fakt môj najobľúbenejší herec A ešte David Boreanaz a Emily Deschanel, lebo sú strašne sympatickí obidvaja
Helena Bonham Carter(Sweeney Todd, Big Fish), Emma Thompson (Beautiful Creatures, Nanny McPhee), Joan Cusack (Addams Family, Shameless), Tilda Swinton (Constantine, Curious Case of Benjamin Button), Cate Blanchett (tiež Benjamin).. - najviac talentované ženy pre mňa, oplývajúce top charizmou!
Z hercov Ďžono Depovič lebo je psychopatko a takých ľúbim najviac na svete
Tom Hanks, Hugh Grant, Hugh Laurie, Edward Norton, Heath Ledger, Jake Gyllenhaal - všeto známe mená, myslím, že filmy netreba pridávať.
Takisto pre mňa veľmi charizmatické a talentované stvorenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Z herečiek Dakota Fanning... prečo? Sú filmy, kde bola proste úžasná.
A herečka? tú nemám najobľúbenejšiu
ale v ciernej smrti hral eddie redmayne, ten sa mi paci ako vyzera tak som si par filmov pozrela kvoli nemu/este planujem pozriet
a z herečiek Audrey Tautou ... lebo má charizmu
a Heather Langenkamp lebo tiež BOLA
z herečiek asi Scarlett Johansson
Milla Jovovich a Angelina Jolie
George Clooney - charizmaticky chlap. milujem jeho reklamy na fiat a nespresso.
tiez su mi sympaticki jake gyllenhaal, antonio banderas,mat damon,bruce willis,owen a luke wilson, komik ben stiller, al pacino atd.... a este medzi mojich oblubencov patri heath ledger (rip).
Herecky napriklad meryl streep, eva mendes, natalie portman, julia roberts, alebo taka sienna miller bola neskutocna vo factory girl.
Reese Witherspoon - skvelá herečka, hrala v mnohých filmoch, napr. Veľmi nebezpečné známosti alebo Vianoce na štvrtú atď.
Nicolas Cage - skvelý herec, hrá v trileroch/akčákoch, určite všetci poznáte
Leonardo DiCaprio (a to nie zrovna v Titanicu, skôr v thrilleroch)
Colin Farrel (tu si najviac protirečím, lebo ho fakt nemám rada, ale musím uznať, že HRAŤ vie naozaj dobre, Telefónnou búdkou ma o tom presvedčil.)
James McAvoy (niečo z neho ide...hrá vierohodne)
Herečka: Meryl Streep (tiež netreba vysvetľovať)
Natalie Portman (lebo jej to všetko verím)
Som sa zas rozpísala, čo? Ale sadla mi téma diskusie práve
Hugh Jackman - to je asi fest najkrajsi chlap, co tam je
Jude Law - anglican, co dodat, ma taky fantasticky Like A Sir vyraz
Leonardo DiCaprio - hej, toto je chlap, ktory by uveritelne zahral aj kaktus
Vincent Cassel - moj najoblubenejsi francuz
a nakoniec slubena dama
Zooey Deschanel - krasna, mila a charizmaticka, ma sice len jeden typ uloh, ale prave v nich vobec nevyzera ako keby hrala, ale len bola sama sebou
Tom Hiddleston...a prečo?
to je úplne rpesné, nechcem sa tu rozpisovať a film thor alebo avengers ako Loki... iné jeho filmy málokto pozná...možno tak War Horse alebo Wallander
a potom Benedict Cumberbath... lebo má nádherný hlas (postrehla som že veľmi podobný s Alanom Rickmanom ), oči, je skvelý herec a aj napriek tomu že nie je vyslovene pekný je neskutočne príťažlivý A hrá v mojom milovanom seriále Sherlock.
Pridám aj Lieva Scheibear, lebo je epický (x men-wolverine ako sabertooth)
a z herečiek Helenku Bonham Carter lebo je neskutočne úžasná, Evu Green, síce som s ňou toho vela zatial nevidela ale dostala ma (womb) a Laru Pulver (tiež Sherlock) lebo je to kus neskutočne nádhernej ženskej
od 2:00 takto má vyzerať ked niekto hrá
od 2:00 takto má vyzerať ked niekto hrá
Z hercov Ďžono Depovič lebo je psychopatko a takých ľúbim najviac na svete
Tom Hanks, Hugh Grant, Hugh Laurie, Edward Norton, Heath Ledger, Jake Gyllenhaal - všeto známe mená, myslím, že filmy netreba pridávať.
Takisto pre mňa veľmi charizmatické a talentované stvorenia