Váš najoblubenejsi spevak spevacka skupina zahranicna??
hmmm umna je toho trocha viac Skupina u mna urcite boduje Simple Plan a Good Chralote spevak Enrique Iglesias a Secondhand Serenade a spevacka Leona Lewis Briteny Spears Rihana
Ja skôr skupiny... Na celej čiare vyhráva Three Doors Down, to je môj milášik jednoducho Potom ide Paramore, to je môj druhý milášik, tak niečo také ako Nickelback a ešte aj Evanescence...
Spevák... Hm... Ani nemám... skôr speváčku - Pink. Jej pesničky sa mi páčili odkedy ju začali hrávať na MTv a pod., a ešte vždy sa mi páčia, jednoducho ona je pre mňa jednotka
tu Britney a Rihanu fakt neznasam...moc spevakov nepocuvam ani skupiny,ale taki podla mna naj su Robbie Williams- "Angels","Rock DJ","Sexed up","Supreme" atd a spevacka Nelly Furtado...najlepsie pesnicky ma "Promiscuous","Turn of the lights","Maneater","All good things come to an end"
floydi, metallica, dream theater, led zeppelin, amy lee, deep purple, devin downsend, nirvanka, nickelback je do pohodicky a samozrejme ze depeš mód popripade Gahanove solovky (to je to iste skoro)
SPEVAK: Bruce Dickinson(Iron Maiden),Tony Kakko (Sonata Arctica), Pepa Vojtek (Kabat),Jack Black(Tenacious D), Joacim Cans(Hammerfall),Daniel Landa, Jarek nohavica......teraz ma fakt nepadne viac
SPEVACKA: Annete Olzon, Tarja Turunen(ale len v NW), Simone Simons, Sharon de Adel
KAPELA: Nightwish,WT, Iron Maiden, sonata arctica, hammerfall, children of bodom, dragonforce,Guns n Roses,Black Label society,Mudvayne,Metallica,Apocalyptica.....to ho by bolo straaaasne velaaa
Hmm ako to že tu nikto nema skupinu SILVERSTEIN??????? To je nááj skupina... A potom tiež Red Jumpsuit Apparatus, Saosin, HT, lostprophets + staré šupky
joooj lukas...to je super ked vidim dajaku anketu tha hned viem ze ci si ju pisal abo nepisal ty...a jaj mam tiez celkom rada simple plan akurat uz ma troska nudia...momentalne sa mi welmi paci leona lewis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
spevák-DJ.Encore(nwm ci je to chlap
speváčka-Lily Allen
skupina-Eyes set to kill,Flyleaf,Paramore..
Spevák... Hm... Ani nemám... skôr speváčku - Pink. Jej pesničky sa mi páčili odkedy ju začali hrávať na MTv a pod., a ešte vždy sa mi páčia, jednoducho ona je pre mňa jednotka
spevacku- nemam najoblubenejsiu, pacia sa mi rozne pesnicky od roznych spevacok
spevak- Pierre Bouvier, DAVID DESROSIERS
Spevak - Chris Martin,Bob Marley & Axl Rose
Spevak - Tony Kakko,Axl Rose,Tobias Sammet
spevak frank sinatra
spevacka edith piaf
Ale co sa tyka skupin, tak skupina Live, Oasis a Birthday Massacre...
Z jednotlivcou (spevakov, spevacok) nemam vobec niejakeho naj... v pohode, ak je dobra piesen tak OK. Ale neznasam Cmorika..
7: edith piaf...to je ta mala francuzska..maly vrabciak?
spevacka...asi pink
aa spevaaka nemam oblubeneho
speváčky: lucka bíla
kapely: slayer, exodus, testament...
aj tak hovno z toho poznáte
SPEVACKA: Annete Olzon, Tarja Turunen(ale len v NW), Simone Simons, Sharon de Adel
KAPELA: Nightwish,WT, Iron Maiden, sonata arctica, hammerfall, children of bodom, dragonforce,Guns n Roses,Black Label society,Mudvayne,Metallica,Apocalyptica.....to ho by bolo straaaasne velaaa
speváčka: Simone simons ale sólo speváčka-Tarja
spevák... no Dave Gahan
speváčka... Katy Perry
spevacku nemám
a spevák Kurt Cobain
a ešte kings of convenience júúúj
a AVA..aj tí su dosť fajn
a speváčku... ......to by som musela dlho rozmýšľať..radšej mám chlapské hlasy
spevak: bob marley, tupac
nenavidm:chemical romance, good charlote a podobne emo sracky
speváčka:Traja Turunen
spevák:Gerard Way Bert McCranken xD