Zaujíma ma čo si myslíte o modernom človeku, narcizme, citovom ochladení, materializme, hromadení, spotrebe, progresívnom náraste konzumentov,kríze hodnôt aaa všetky tie uchylačtiny a záležitosti okolo toho. Nakoľko sa o tom už nahovorilo veľa, som zvedav
Nezasiahol ma našťastie, kupujem si iba to, čo potrebujem. Nikdy nechodím len tak po obchodoch. Život má aj iný rozmer, ale väčšina ľudí si to neuvedomuje. Avšak pravdupovediac veci, ktoré vytvárame ešte viac prehlbujú rozmanitosť nášho maličkého sveta, ktorý vo vesmíre nemá obdoby.
ja si myslím, že človek by mal ísť svojou individuálnou cestou, tým čo ho napĺňa... ja som sa odmalička videl v Bondovi, aj keď pre tajnú službu pracovať nebudem, doprajem si aspoň súvisiace rekvizity typu, rolex, aston, brioni a samozrejme škúliť len po Bond Girls
Je mi luto, ale clovek bol taky v kazdej dobe. Ignorujem to, nechcem sa nad tym ani zamyslat a mysliet na to, chcem sa len obklopovat spravnymi ludmi a robit ich happy, that's all. Zatvaram oci pred tym, co neviem ovplyvnit. Mam dost prace sam so sebou. So I fuckin don't care.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
egocentrizmus na Ntu, najkrajsi su ti, co to kritizuju a su tak slepi, ze nevidia sami seba....
viac k tomu asi nemám čo povedať
a ja si to aspon priznam ked uz nic ine