bavilo ma to, keď som mala 16 - ale vtedy baví asi každé dieťa čítať niečo, kde je každá druhá strana o sexe.
potom som sa pred niečo vyše rokom začítala do "láska je chyba v programe" - tuším, možno to bolo aj niečo inšie... a... wtf? strašne násilné "vtipy", ktoré vôbec neboli vtipné, strašne násilný "sarkazmus", ktorý vyznieval násilne a nie vtipne, divné mená, proste vôbec sa mi to nepáčilo.
prečítala som od neho 4 knihy, ale po druhej sa mi to už začalo miešať, pretože každá je na jedno kopyto a teraz už netuším o čom boli... tie knihy nemali žiadnu hlbšiu myšlienku, väčšinou su o rutinnom živote, ktorý žijeme každý, ale užasne vie opísať pocity... ale...okedy viem, že je to žena, tak sa mi to velmi ťažko číta, pretože som stále verila v to, že je to muž, ktorý vie dokonale opísať ženské pocity....
..podla mna to určite nieje lepšie ako evita... ona je skvelá
Pre milovníčky a milovníkov kníh skvelé čítanie. Unikátna kolekcia poviedok Hriechy v rukavičkách plná emócií, túžob, reflexií a kultivovanej erotiky od slovenského autora. Viac o knižke, čo o nej povedali celebrity, aj možnosť objednávky s venovaním na: » www.marekmittas.com/kniha-hriechy-v...
Kniha, Miluj ma ironicky, poskytuje niekoľko rád, ako „prežiť“ v jemnej pavučine vzťahov bez toho, aby sa muž či žena v tejto krehkej sieti stratili. Láska je mystéria, ktorú Maxim E. Matkin odhaľuje pomocou chlapsko-ženskej komunikácie so štipkou humoru, satiry či dokonca sarkazmu. V zmenšenej podobe si ju môžeme predstaviť ako kľúčenku, ktorú by sme nosievajúc stále zo sebou vyťahovali ako žolíka vtedy, kedy by sme potrebovali radu na to, aby sme vo sférach pavučinkovitého vzťahu obstáli ako víťazi. Knižka je mobilné zrkadlo odrážajúce príbehy mužov a žien zo súkromného života, v ktorom sa bez pochýb môžeme uvidieť aj my. Záverom by som mohol doplniť túto knižku návodov o ďalšiu cennú radu a to: radšej milovať ironicky, než nemilovať vôbec. Mne sa kniha páčila.
asi sa zhodneme na tom, že každému sa páči niečo iné a každý berie ten matkinov sarkazmus a iróniu ináč.. ale je zas pravdou,že vo viacerých knihách využíva ten istý štýl ponímania situácii..Thanks za názory
pre tých čo maju Matkina radi je nová kniha s názvom Aj ja teba
Zaujímavé čítanie keď má človek nad jedno promile podobne ako autor. Fakt a fikcia sa zlúčiť nedajú. Ale historky celkom pekné, aspoň na dlhé zimné večeri.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
potom som sa pred niečo vyše rokom začítala do "láska je chyba v programe" - tuším, možno to bolo aj niečo inšie... a... wtf? strašne násilné "vtipy", ktoré vôbec neboli vtipné, strašne násilný "sarkazmus", ktorý vyznieval násilne a nie vtipne, divné mená, proste vôbec sa mi to nepáčilo.
=> SHIT
..podla mna to určite nieje lepšie ako evita... ona je skvelá
mám rada Matkinove knihy, také oddychovky
a podľa mňa je to chlap - nedokážem si predstaviť, že by to napísala žena
a súhlasím s @10
pre tých čo maju Matkina radi je nová kniha s názvom Aj ja teba