Rada by som poznala váš osobný názor alebo skúsenosť s tým, že keď v niečo naozaj pevne veríte tak sa to časom stane. Mne to zatiaľ vyšlo takmer vždy všetko, no napriek tomu si na to nedokážem vytvoriť nejaký názor. Ak je to podľa vás volovina, napíšte pr
mne sa napr. stáva, že len tak s niekym posrandujem, že niečo by dopadlo tak a tak, a ono to tak fakt dopadne
95% vecí, ktoré len tak náhodne zahlásim zo srandy, sa mi splní!
no...najvyšší čas asi začať vyznávať "the secret" netuším prečo sa to deje, ale občas sa to tak naozaj deje...mňa na tom celom štve len toľko, že väčšina želaní sa splní až s nejakým časovým odstupom, kedy si už danú vec neprajem a je mi už skôr na obtiaž ako na radosť :ehm:
neviem, skôr tomu neverím...ale vysvetliť to neviem... aj ked mne sa párkrát už stala taká vec že som si niečo želala a ono sa to splnilo ale takým iným spôsobom... niečo na štýl "želáš si mať auto, umre ti otec a ty zdedíš jeho auto" ... samozrejme až takýto extrém sa mi našťastie nestal ale niečo na ten štýl... proste "dávaj pozor na to čo si želáš"
zopár drobností na ktorých mi nezáležalo sa mi splnilo, proste to čo nejak silno nepotrebujem, tak to sa mi splní, na čom lipnem, čo potrebujem viac, s tým je väčší problém
A co je na tom wau? Ked nieco veľmi Čhces tak zariadujes q robis rozhodnutia podľa toho aby si sa j tomu dopracoval. To neni ze chcem 100e a budem doma lezat V posteli a priletia mi. A Taktiež funguje aj selektivna pamat. Clovek si pamätá skor situácie kedy sa mu splniklo co chcel,lebo bol stastny. Ked nieco chceš a nesplni sa to tak je to castejsie a neriesis to tak a zabudnes nato
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Musím to skúsiť
95% vecí, ktoré len tak náhodne zahlásim zo srandy, sa mi splní!
čiže, neznášam tento sprostý "zákon"
takze ja mam tento "zakon" za klobukom