Sem napíšte prosím, aký je váš názor na stránku www.citaj.okamzite.eu. Viem, ze v dnesnej dobe nie je veľmi moderne citat knihy a preto prosim o nazory iba tych, ktori aj napriek tomu radi citaju... Myslite si, ze je tato stranka o nicom, alebo myslite, z
ja milujem knihy, ale čo pozerám tak väčšina mojich rovesníkov už ku knihám ani nepričuchne. preto si myslím že je celkom dobrý nápad zaviesť knihy na net, kedže tam trávime svoj čas
nie som proti tomu, ale čo sa mňa týka, ja radšej volím klasickú knihu, jednak si proste nepamätám ked niečo čítam virtuálne a potom tá literárna atmoška - byť schúlená v klbku, deka, teplý čaj a už sa len ponoriť do osudu hrdinov.. hmmm podľa mňa sa tomu chladné internetové čítaničko nevyrovná
Pozrela som tú stránku, nie je to najhoršie, ale možno by si mohla (ak to píšeš ty) byť trochu opisnejšia. Nejaké zložitejšie súvetia, metafory, farbisté prirovnania... tým by si to urobila zrelšie, zaujímavejšie... namiesto vety: "Netrvalo dlho a stáli pri skale, ktorá „z matičky zeme vyrastá“." si mohla pridať nejaký opis, a tie úvodzovky sa mi tam akosi nehodia.
ale ak to píšeš ty, nevzdávaj a snaž sa ďalej (čo radím každému, ale sama to nerobím..)
batoricka : podla mna je v pohode citat knihy cez pc, najma ak na nom travim dost casu a niekedy mam tak 10 -15 min. pauzu alebo tak, a hlavne to nenici stromy a nezabera miesto ani nikdy sa to nevyrovna knihe ako takej, ale citanie je rovnake, a okrem toho chytit do ruky? sak pribeh si aj tak predstavis v hlave
@14 dobre ale ked si vezmeš tak vola sa to kniha preto lebo je to KNIHA)!!!! kniha je niečo čo dáš do poličky, do svojej knižnice...podla man sa skutočnej knihe nevyrovna čítanie na pc
15 - nechapem...no v tom pravom stlpci si vyberies ktoru kapitolu coho chces citat...... a ak chces prispiet tak sa v okienku prihlasenie zaregistrujes (kliknutim na zaregistruj sa)
3 - myslim, ze anglicke nazvy zneju tak krajsie a zaujimavejsie.... a ano, pisem to ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ak áno, tak prečo dávaš anglické mená a názvy? (Abigail, Cornivll).
Nebolo by lepšie slovenské? Napr. Martina, Gánovce..
nie som proti tomu, ale čo sa mňa týka, ja radšej volím klasickú knihu, jednak si proste nepamätám ked niečo čítam virtuálne a potom tá literárna atmoška - byť schúlená v klbku, deka, teplý čaj a už sa len ponoriť do osudu hrdinov.. hmmm podľa mňa sa tomu chladné internetové čítaničko nevyrovná
Pozrela som tú stránku, nie je to najhoršie, ale možno by si mohla (ak to píšeš ty) byť trochu opisnejšia. Nejaké zložitejšie súvetia, metafory, farbisté prirovnania... tým by si to urobila zrelšie, zaujímavejšie... namiesto vety: "Netrvalo dlho a stáli pri skale, ktorá „z matičky zeme vyrastá“." si mohla pridať nejaký opis, a tie úvodzovky sa mi tam akosi nehodia.
ale ak to píšeš ty, nevzdávaj a snaž sa ďalej (čo radím každému, ale sama to nerobím..)
@16 suhlasim...
3 - myslim, ze anglicke nazvy zneju tak krajsie a zaujimavejsie.... a ano, pisem to ja
9 - ďakujem, posnažím sa