No ... asi možno budem na vysokej ... v Bratislave a budem bývať na byte s úžasnými babami a chalanmi .. a každý večer budeme mať žurku.. moc by som asi chcela že? to newadíí
Ked sa toho dozijem tak:
Vzhladom na to, ze som este len prvacka na gympli sa vidim niekde na vysokej najlepsie by bolo v bratislave na dizajne abo dakde na modnom navrharstve...
Samozrejme este stale s mojim frajerom Boxerom a tak...
ja sa vidim este na vyske ktora bude samozrejme trvat dobrych par rockov (6+5-specializacia na odbor)....a cize o 11 a pol roka zo mna bude chirugicka/neurochirugicka dufajme
tak ja to mam jasne ...bude zo mna architekt a budem makat na nejakej poriadnej budove=D...ale to najdolezitejsie, budem mat uzasnu manzelku a deti este nie, bo bude studovat, ale mne ot nevadi, nech si ide za cielom ....a dufam ze to este vyjde tak ako si to predstavujem=D
fúha, možno niekde vo vesmíre nie, ja neviem... niekde preč, kde budem (možno) šťastná... ale tak najskôr to vidím tesne po výške... (ak bude po výške ... a možno tu už zajtra nebudem
Ja bych chcela prekladat knihy...byvat sama mat frajera a kaamosky...buducnost uz mam premyslenu ale no uz ci to vyjde , to neviem.... a ako budem vyzerat...tak to uz neviem vobec.
asiii...budem pracovat... a konecne budem dospela a budem si moct robit co chcem bez prikazov od rodicov a budem si pekne nazivat s mojou jedinou laskou...a este budeme mat havina...asi retrievera abo nejakeho takeho ... asi tak nejak..
oo osem rokov..too budem mat 24 .. fuuu to budem uz stara tava a za sebou budem mat mozno aj vysku, ak sa nieco nedodrbe ako vzdy aa mozno budem byvat sama v malom byte v nejakom velkomeste..prooste najdalej..a do pracicky do budem mat na skok ziadne psy ziadne macky.. iba knihy a knihy a knihy..
Co asi budem robit?budem na vyske?alebo zaby na stredenj?nwm...........
Co chcem robit?delegatka v niakej super prestiznej cestovnej kancelarii ale to bude ovela dalej ako o osem rokov tak si pekne pockam A este pysat knihy niake dobre zivotopisi a mojim snom je napisat kvalitnu....hmmmm...ako sa to vola...autobiografiu?...o cisarovnej Sisi stuck_out_tongue:osielam jej boztek do nebicka cmuQ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Vzhladom na to, ze som este len prvacka na gympli sa vidim niekde na vysokej najlepsie by bolo v bratislave na dizajne abo dakde na modnom navrharstve...
Samozrejme este stale s mojim frajerom Boxerom a tak...
a budem evanjelicky farár, a ak dobre ratam tak o 8 rokov budem mozna mat instalaciu, takze dostanem krasnu bielu zaclonu
a budem mat peknu faru, pekny kostol, pekny organ, setko pekne (mozna aj nejaku peknu fararku)
a mozna ma supnu dakam dokelu k ukrajinskej hranici a mozem sniivat ze o dalsich 10 rokov sa dostanem spat do civilizacie
Co chcem robit?delegatka v niakej super prestiznej cestovnej kancelarii ale to bude ovela dalej ako o osem rokov tak si pekne pockam A este pysat knihy niake dobre zivotopisi a mojim snom je napisat kvalitnu....hmmmm...ako sa to vola...autobiografiu?...o cisarovnej Sisi stuck_out_tongue:osielam jej boztek do nebicka cmuQ