Vaše obľúbené/osvedčené jednoduché jedlá či niečo ako olovrant/desiata
Ahojte kamoši,
keďže mi došla inšpirácia a nebaví ma furt jesť to isté, pýtam sa vás. berte to tak že napríklad čo si urobíte ke´d prídete domov, ste hladní a nič nei je navarené? Niečo jednoduché a rýchle, alebo trebars niečo čo sis obľubou robíte
tvaroh zmiešaný s jogurtom/lekvárom, piškótami, orechami, trochu škoricového cukru, banán (a v podstate akékoľvek ovocie aké máš rada), ovsené/zapekané vločky... v podstate sa fantázii medze nekladú, a chutí to dobre
alebo si rozmixujem asi štvrťlitra mlieka s dvomi banánmi, taký hustejší milkshake, a slušne ma to zasýti
kuskus s tuniakom, chleba s tuniakom, na raňajky ovsená alebo krupičná kaša ešte, alebo keď prídem domov a mám hlad tak jebnem lososa do trúby a za 15 minút mám super papanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a popri rozjebavani kuchyne na neco pridem
alebo si rozmixujem asi štvrťlitra mlieka s dvomi banánmi, taký hustejší milkshake, a slušne ma to zasýti
@kail91 som rad, ze si zasluhujem tvoj respekt