Vážite viac /menej na ako v skutočnosti vyzeráte ?
Nazdar .. mam taku mensiu vec že vážim trosičku viac.... ale vyzeram asi o 10 -15 kilo menej ako v skutocnosti vážim Inak táto zaležitosť je unás v rodine normálna...ževraj mame tažkú kostru ako stavbou Máte aj vy niečo také podobné? myslí že vážit
no akoze ja som dost stihli chalan, ale som aj 1.80 vysoky, tak mi hadaju tych 75 kg... a pritom mam len neakych 67... cize v priemere 8 kg menej... ale tak nechodim teraz po ulici, a nepitam sa kazdeho, kolko kil by mi tipol...
btw, nieco ako tazka kostra nie je, kostra tvori cca 10, max 15% telesnej hmotnosti, takze to ti tam tych 10-15kil urcite nepridava...isteze nemame kazdy rovnaku hustotu kosti (teda aj hmotnost)...ale tam vacsie rozdiely ako nejake 2 kila nie su
nooo...mne kazdy vravi ze vazim tak akurat ..mam 172cm a vazim tak 63 max...ale aj tak sa necitim ok...xcelo by to hlavne ani nie sxudnut, ale posilnit "urcite" partie nazvyme to tak .... potrebovala by som nejakeho sexy trenera ..nex mam inspiraciu
@4 no ne osobne doktorka povedala že mam tažkú kostru , hrube kosti nwm presne ako to definovala vážim 93kilo typuju my cca 75-80 Nechcu verit ked im poviem vahu ani telocvikár co nás vázil na zaciatku sk roku 1x na strednej cosom bol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale zväčša odhadujú približne toľko, koľko naozaj mám
a to by som mala vážiť najmenej 60 - 65 g NIKDY
ale vazim 120
postava - ziadna tucnota , trosku vypracovane svalstvo , ale dost vysoka ale aj tak nevyzera na 120 kg..
šak si kuknite fotky a posudte