@unwritten On sa otázkou snaží zistiť že v hre Mafia v ktorej časti mesta hrávala konkrétna skladba ktorá sa jemu páči a považuje ju za najlepšiu.
Ale spôsob jeho komunikácie je na zaplakanie...
@unwritten si napisala ano, tak som myslel ze si vedela ze v hre mafia 1 su jeho nahravky.
V hre mafia 1, chois s autom od jednej mestskej štvti ku inej. V každej štvrti v aute automaticky hra jedná z nahrávok od Djanga Reinhardta. Ja som chcel zistit, ku ktorej štvtri patri tá nahravka, ktorú si tu zavesila. hoboken, central island, su nazvy mestských štvrtí (podobne ako petržalka v bratislave)
@miso16211 Django neni jediný koho hudba je v mafii , je tam hudba napr aj od Duke Ellingtona alebo The Mills Brothers . Takže nechapem účel tejto diskusie .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
alebo aspon tvoril gypsy jazz
najlepšia od neho
kto mi ju zahrá, toho si vezmem.
@sadistrom tak nehraj!
Ale spôsob jeho komunikácie je na zaplakanie...
V hre mafia 1, chois s autom od jednej mestskej štvti ku inej. V každej štvrti v aute automaticky hra jedná z nahrávok od Djanga Reinhardta. Ja som chcel zistit, ku ktorej štvtri patri tá nahravka, ktorú si tu zavesila. hoboken, central island, su nazvy mestských štvrtí (podobne ako petržalka v bratislave)
Ucel tejto diskusie je, zistit, ci niekto vobec pozna djanga. A vidim ze poznaju. Nic viac.