knihy čítam, denník si vediem..... zapíšem si tam autora, názov knihy a vypíšem si pekné myšlienky. to je všetko.... nepíšem žiadne obsahy alebo nezaraďujem knihy do žánrov.... je to len pre moju potrebu....
nie, ale chcem začať, lebo som zistila, že si už ani nepamätám, čo všetko som čítala, poprípade, pri niektorých knihách si nepamätám ani to, aké vlastne boli
to mám za to, že tak veľa čítam.
ale tento semester si začnem robiť denník aspoň zo škandinávskej literatúry. nech sa na to naučím.
hej mám. kedysi som si to písala do compu, ale potom som niekde stratila ten dokument tak som prestala ale cez leto som znova začala a píšem si knihy a moje myšlienky do malého modrého zápisníčka. Je celkom fajn si to občas pozerať a tak.
Ja mam taky dennik v hlave, zatial si vsetko pamatam, tak mi to pride zbytocne. A knihy co som uz citala mam vsetky v kniznici zaradom Kedze literaturu si nepoziciavam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
to mám za to, že tak veľa čítam.
ale tento semester si začnem robiť denník aspoň zo škandinávskej literatúry. nech sa na to naučím.
a co nepovies nic o tom ako mas rad svatopluka???
Ale pisavala som si co som si pozicala z kniznice..len autor-nazov knihy-datum vypoczicky=D
Svätopluk nieeeeee Ach, to sú krásne spomienky... Kiež by som si spomenul, čo sa mi honilo hlavou, keď som naňho vyjadril ten neslušný názor
Nech si konecne nepletiem dej a zapamatam si mena postav. A vypisem si tie najlepsie pasaze.