Čo si myslite o vegetariánoch ?? Veľa ľudí ich považuje za debilov ktorý maju zvlastne myslenie .... Zaujimal by ma len vas nazor , ja som vegetarianka a veľa ľudí z mojho okolia si myslí , že mi preplo....
Tie exotické piče so zelenými šatkami na čele fakt nemusím.
Inak ja som tiež vegetarian, ale nie preto, že by som zabíjanie zvierat považoval za zlé , ale len preto, že mi to vyriešilo žlúdočné ťažkosti, ktoré som mal od narodenia.
ak mi clovek co neje maso povie naozaj dobry dovod preco ho neje , tak ok ... ale ked niekdo povie " nechuti mi to , ani kuracie" tak mam chut tomu cloveku nieco povedat ,.. za to ze im v skole upiekli kura ktore nebolo vobec dobre , chutilo ako v skolsek jedalni , a ma potom ten clovek k tomu odpor tak to dost nechapem ... z masom sa da tak dobre pracovat , okorenit ho , jest ho v roznych jedlach z uzasnimi prichutami a koreninami ... nemam rad ked clovek neda jedlu druhu sancu ... ps : ak sa to niekomu nepaci ze to bolo zive , a behalo to , tak proste , ok , ale mal by doticny pochopit ze v zivote je to tak zariadene .. ze zvierata jedia zvierata , ludia jedia zvierata , a tak ..
@9 v prírode to tak je, že silnejší lovia slabších... ale nie, že si ich zatvoria do ohrady meter krát meter, tam ich chovajú a dávajú do nich sračky, nech rýchlo vyrastú a potom ich (niekedy) zabijú a berú ich tam ako tovar, nie ako živé bytosti...
inak mne vegetariánstvo vyhovuje, cítim sa o dosť lepšie, tak isto aj moje trávenie
@etelnair tak to sme to kokoti potom dvaja .. povedal som to , ze ak ten clovek to maso skusal jest len raz , alebo ho nejedol vobec , a hovori ze mu nechuti , tak to ma stve ak som to napisal tak nezrozumitelne ze to z toho nebolo citatelne , tak pardooon
@etelnair lenze ak ho mala jak uz som povedal priklad , ta osoba niekde v skolsek jedalni , tak mohlo byt to maso hrozne upravene , ale keby mi niekto povedal ze take maso jedol uz aj v naozaj kvalitnej podobe , a aj tak mu nechutilo tak ok , to beriem
ja si myslim ze vegetariani su dobry, aspon kvoli nim nezabijaju zvierata, a podla mna je to aj zdrave, pokial nejes stale dokola to iste, vela zeleniny, ovocia, mliecnych vyrobkov...a je urcite tazke odolat nejakej dobrej suncicke takze aj v tomto ich obdivujem ale veganstvo je uz prehnane
život bez mäsa by pre mňa nebol plnohodnotný. proste mi to chutí, musím ho jesť. aj keď sú druhy, ktoré nemusím. morské potvory, ani väčšina z prasaťa a kravy... aj morka je dosť divné mäso.
ale akože proti vegetariánom nemám nič, ich rozhodnutie, ich život, ale vážne, nech si nemyslia, že nejaké napučané klíčky nahradia živočíšne bielkoviny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
asi tak
Inak ja som tiež vegetarian, ale nie preto, že by som zabíjanie zvierat považoval za zlé , ale len preto, že mi to vyriešilo žlúdočné ťažkosti, ktoré som mal od narodenia.
určite to nie sú debili, debili sú len tí, ktorým to vadí , takže si to nevšímaj.
» www1.birdz.sk/forum/aky-je-tv...
inak mne vegetariánstvo vyhovuje, cítim sa o dosť lepšie, tak isto aj moje trávenie
a ked cloveku nechuti maso tak asi nie kvoli tomu ze ho skusal jest prvykrat za zivot v skolskej jedalni kde bolo hnusne spravene -.-
až na to, že nejem už skoro vôbec nič.
» www.youtube.com/watch?hl=sk&v=4...