Ahojte chcela by som počuť názor na môj nos. Mám z neho dosť depky, nikdy som to nikomu nepovedala že mám z neho traumu. Počúvala som už aj dosť narážok od spolužiakov, ktoré neboli veľmi príjemné. Chcela by som počuť váš názor, či je to naozaj až tak zlé
uplne normalny... ale nejde o to ci je velky alebo maly alebo siroky alebo uzky ale o to ako ti pasuje k tvari (teda aspon ja to tak vidim), cize by bolo dobre keby si sem hodila komplet foto a potom by sa dalo objektivne povedat --- inak presne nieco podobne som mal ja ked som bol na zakladke (mam trochu sirsi nos a dost mi to vadilo ), ale potom som zistil ze k mojej tvari sa hodi a ze je super taka ako je - teda aspon podla mna @Mirka150695
Normálny . Záleží od toho, ze ako posoby celkový dojem ..
Ja mam veľký nos a nevadi mi pretoze celkový dojem je myslim veľmi fajn ..nos mi ho predsa nemoze pokaziť ked vsetko ostatne je great ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
haha
A nie, máš ho úplne v pohode.
Mna teda dost odpudzuju velke nosy a keby sa mi ten tvoj nepačil, povedala by som ti to.
@Mirka150695
Ja mam veľký nos a nevadi mi pretoze celkový dojem je myslim veľmi fajn ..nos mi ho predsa nemoze pokaziť ked vsetko ostatne je great ..