takýto druh komunikácie je možný, no v tejto dobe ešte ťažko ... treba na to potrebnú technológiu ... a až by sme to raz mali vedieť ,,prirodzene,, tak to ešte potrvá ... je to možné, už len z toho princípu že sme rovnakí druh, už len nájsť spôsob prenosu a transformácie informácií
Napriklad to, ze si takto piseme, je telepatia - zdielanie myslienok. Velmi dobre si vieme vysvetlit, co ten druhy zhruba mysli. Na priame prenasanie myslienok len pomocou "magie" samozrejme neverim.
@fragile. ja by som povedal, že možno nejaké veci z mágie môžu občas fungovať, ale je za tým fyzika.....
proste možno mnohé veci naozaj fungujú, ale dajú sa racionálne odôvodniť.
@puco90 Hej hej A ako inak aj nazvat technologie - keby sme nejakemu keltovi vysvetlovali, ze za 1500 rokov sa clovek rano zobudi, napise si s kamaratmi na celom svete, pusti si hudbu a az potom vstane z postele, asi by mu vybuchla hlava Cez nejake instant messaging cipy nainstalovane prepojene s mozgom sa mozno aj telepatia moze uskutocnit raz
Mne to funguje a často sa mi stáva, že ked si spievam nejakú pesničku, vzápati ju hrajú v rádiu, ked niečo čítam a narazím na nejakè slovo, ktore vzapati povedia v telke alebo aspon základ toho slova, takisto keď na niekoho myslím, tak ho stretnem a pod.
Verím, že je to možné(vzhľadom k tomu, že myšlienky sú defakto elektrické impulzy a každý impulz generuje nejaké hoc slabé pole...) ale nemyslím, že je to niečo čo ľudia dnes a vedome dokážu. Ak si niekto myslí, že to dokáže dá sa urobiť jednoduchý test. Druhá vec je to, že keď niekoho dobre poznáme vieme ako rozmýšľa tak vieme na čo myslí v určitej situácii. To ale nie je telepatia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
proste možno mnohé veci naozaj fungujú, ale dajú sa racionálne odôvodniť.