áno verím. už xkrát sa mi stalo, že som vytušila keď mi priateľ klamal/robil niečo zlé.. proste som to vedela..či už sa mi to zjavilo cez sny, alebo mi prišlo nejak nevoľno..proste takmer vždy viem kedy robí niečo, čo sa mi nepáči..chudák už asi zistil, že mi nemá cenu klamať.
čiže v tom bude nejaká "telepatia" alebo niečo také.... a tiež verím v to, že keď človek myslí na dobré veci, tie obré veci bude priťahovať..skrátka to všekto čo bolo poísané v Tajomstve
Stačí taká maličkosť ako sa ráno zobudiť, predstaviť si, čo všetko mám urobiť a začať mrnčať. Celý deň je potom v riti.
Ale ráno sa zobudiť, predstaviť si, čo všetko mám urobiť a 99% z toho sa mi bridí, zameriam sa na to 1%, na ktoré sa teším a hneď potom ten deň inak vyzerá.
A to je len maličkosť z toho, čo ma presviedča o sile myšlienok.
ale áno, verím, neviem nejaký príklad dať, ale skrátka často sa mi stalo, že keď som v niečo verila, že to bude tam, tak sa to ozaj splnilo (a ostatné sa VERÍM TOMu, že ešte len splní )... alebo som jednoducho niektoré veci takpovediac vytušila, neviem to popísať skrátka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
(Inspiroval ma ten mentalista, co ho davali v TV a prisiel zo zahranicia, neviem, ci ste zachytili. Aj ked tam mi to uz pride skor ako business.)
Stačí taká maličkosť ako sa ráno zobudiť, predstaviť si, čo všetko mám urobiť a začať mrnčať. Celý deň je potom v riti.
Ale ráno sa zobudiť, predstaviť si, čo všetko mám urobiť a 99% z toho sa mi bridí, zameriam sa na to 1%, na ktoré sa teším a hneď potom ten deň inak vyzerá.
A to je len maličkosť z toho, čo ma presviedča o sile myšlienok.
ale áno, verím, neviem nejaký príklad dať, ale skrátka často sa mi stalo, že keď som v niečo verila, že to bude tam, tak sa to ozaj splnilo (a ostatné sa VERÍM TOMu, že ešte len splní )... alebo som jednoducho niektoré veci takpovediac vytušila, neviem to popísať skrátka