neverim ale verim tomu ze ludia narodeni v urcitom mesiaci maju nejake rovnake vlastnosti ...napr. barani -tvrdohlavy,.... kozorozci -vytrvalli , duchaplný,
Akože bez urážky, ale fakt ani keby sa chcem hrať na cudzinca hovoriaceho improvizovanou slovenčinou, tak takúto geniálnu štylizáciu "veríte v horoskopoch" nevymyslím, to ešte určite niekedy použijem, vďaka
Neverím tým každodenným v novinách, iba vypracovaným u profesionála, numerológa alebo astrológa. A ani nie že verím, ale skôr beriem ich serióznejšie. Neverím, že niečo dokážu predpovedať, je to proste nejaká charakteristika osobnosti, ktorá sa nemusí zhodovať na 100%.
ja neverím na horoskopy na každý deň...ale na také povahové vlastnosti jednotlivých znamení hej...predvčerom som si také čítala a skvele to pasovalo na ľudí, čo poznám...neviem podľa čoho to robili, ale fakt to pasovalo...aj som zistila, že môj ascendent sú Váhy...preto nie vždy pasuje to, čo sa o hovorí o Panne (čo som ja) ale musím prihliadať aj na Váhy...alebo tak nejak...ale zaujalo ma toto:
Ja som rak... a zevraj raci robia vsetko naopak, no pre mna to pride normalne. Nieco bude na tych charakteristikach, ale by ma zaujmalo podla coho to robili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
niečo pravdy na to stále je
take oficialne mi celkom pekne vychadzali
tie na fb to je dobra kravina.. najma mi tam vkuse pisu daco o detoch a praci
keď sa mi nepáči vravím si že je to hlúposť
toto je strasne divne polozena otazka o__O
ale verím tomu čo mám napísané o mojom znamení....
teda to čo mám v profile to na mňa sedí
» horoskop.denne.sk/horoskop-panna/...