ja verim na reinkarnaciu ale v nejakom dokumente hovorili ze kym sa zase prevtelis moze to trvat aj storocie a zatial si duch tak preto mozno je to vlastne jedno ja som dobra takze sa reinkarnujem do dobreho alebo budem v nebi
v reinkarnaciu verim, v minulom živote som bol partizán a zabili ma tie svine nemecke samopalom, v stredoveku som bol hradným pánom, len neviem na ktorom hrade, je to škoda.....aspom by som si pozrel svoje panstvo...
naposledy sa mi stalo, že ma niekto v noci potiahol za nohu, až som sa na to zobudil a sadol si na postel......doobeda som sa dozvedel, že mi zomrel strýko a takto sa prišiel so mňou rozlúčiť........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
naposledy sa mi stalo, že ma niekto v noci potiahol za nohu, až som sa na to zobudil a sadol si na postel......doobeda som sa dozvedel, že mi zomrel strýko a takto sa prišiel so mňou rozlúčiť........
filip